Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 20 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Παναγιώταρος: Πού είσαι Παπαδόπουλε!

Παναγιώταρος: Πού είσαι Παπαδόπουλε!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 23.11.2012 | 11:45
Πρώτη δημοσίευση: 23.11.2012 | 11:27

Η Χρυσή Αυγή θα είναι η μεθεπόμενη κυβέρνηση. Μετά από τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι κόμμα διεφθαρμένων και κηφήνων... "Πού είσαι Παπαδόπουλε!" αναφωνεί ξανά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος και απειλεί με λουκέτο τα ΜΜΕ που τώρα "λοιδορούν" το κόμμα του.

Το ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είναι νοσταλγός των καθεστώτων της 4ης Αυγούστου και της 21ης Απριλίου, μάλλον δεν είναι «είδηση». Δεν το έχει κρύψει ποτέ, όπως δεν το έκρυψε και τώρα, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Crash.
Χαρακτήρισε τόσο το καθεστώς Μεταξά όσο και εκείνο των συνταγματαρχών «φιλεργατικά» και λέει πως τώρα τα πράγματα είναι χειρότερα απ’ ό,τι επί Χούντας.

«Για τα εργατικά ζητήματα για τα οποία ο Ιωάννης Μεταξάς και η κυβέρνησή του ήταν πρωτοπόροι. Καθιέρωσε το 8ωρο, την πενθήμερη εργασία, άδειες, ίδρυσε το ΙΚΑ και τα λοιπά. Οτιδήποτε φιλεργατικό έχει γίνει επί Μεταξά. Ύστερα από αυτόν δεν έκανε κανείς απολύτως τίποτε. Ενδεχομένως το καθεστώς της 21ης Απριλίου να έλαβε κάποια επιπλέον φιλεργατικά μέτρα, κανένας άλλος», λέει.

Μιλώντας για τη Χούντα, λέει: «Έχω την εντύπωση ότι αυτό το οποίο υφίσταται ο ελληνικός λαός εδώ και πολλά χρόνια είναι πολύ πιο στυγνό. Από κάθε άποψη. Υπάρχει οικονομική δικτατορία, υπάρχει απολυταρχισμός στη σκέψη αλλά και θύματα... Υπάρχει μια έκφραση που τη χρησιμοποιούν ακόμη και τώρα, αν και τείνει να εξαφανισθεί -«που είσαι Παπαδόπουλε». Το γνωρίζετε πολύ καλά ότι τη χρησιμοποιεί ο ελληνικός λαός και πολλοί που δεν ζούσανε τότε. Προφανώς κάτι σημαίνει αυτό. Η εποχή της δικτατορίας σηματοδοτεί αυτά που δεν έζησα. Αλλά από αυτά που ακούω και από αυτά που μελετάμε μάλλον τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα από ότι είναι τώρα».

Δεν κρύβει πως τώρα πια, η Χρυσή Αυγή λέει ανοιχτά πως θα κυβερνήσει. Αλλά μετά τον ΣΥΡΙΖΑ. «Τώρα πια το λέμε γιατί είμαστε σίγουροι ότι η επόμενη κυβέρνηση, που θα είναι μάλλον του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει γιατί είναι ωραίο να καταγγέλλεις, αλλά χωρίς προτάσεις δεν οδηγεί πουθενά».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ λέει πως «όλο το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ πήγε εκεί. Όλοι οι κηφήνες της ελληνικής κοινωνίας, του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα μετακινήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι γνωστοί εργατοπατέρες. Υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού που θέλει να λουφάρει να ζήσει εις βάρος των υπολοίπων», ενώ για το ΚΚΕ πως «οι άνθρωποι ζουν σε άλλο πλανήτη. Στην κυριολεξία σε άλλον πλανήτη. Οι κομμουνιστές είναι μεγάλη πληγή για την πατρίδα μας. Προδοτικό ήταν πάντοτε το ΚΚΕ από την ίδρυσή του».

Ενώ για τη Χρυσή Αυγή: «αγγίζει το DNA του Έλληνα είναι πολύ μεγάλο. Είναι δοξασμένο, είναι υπερήφανο, είναι δημιουργικό, είναι παραγωγικό. Έχουμε αποδείξει εμπράκτως πως ότι λέμε το κάνουμε. Έχουμε ξεφτιλίσει το πολιτικό σύστημα στην κυριολεξία, τα ΜΜΕ τα οποία μας λασπολογούν, μας θάβουν, μας λοιδορούν. Πήραμε 7% χωρίς τη βοήθειά τους, ξαναπήραμε 7% χωρίς τη βοήθειά τους και θα πάρουμε 15% και πάνω έχοντάς τους απέναντί μας. Τους έχουμε υποσχεθεί βέβαια ότι όταν έλθει η ώρα θα τους κλείσουμε γιατί οι περισσότεροι είναι παράνομοι και κοινοί απατεώνες».

Τέλος, προβλέπει ένωση της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ. «Θα γίνει ένα κόμμα σαν τη ΔΗΜΑΡ μάλλον ή κάτι τέτοιο. Ένας ΣΥΡΙΖΑ και οι υπόλοιποι που θα είναι ένα σύμπλεγμα. Σίγουρα θα βγει και κάποιο νέο δεξιό κόμμα το οποίο έχω την εντύπωση ότι θα αναδειχθεί, γιατί αυτή τη στιγμή είναι η Χρυσή Αυγή, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και κανένας άλλος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Π.Τατσόπουλος: “Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και αυτοί της Χρ.Αυγής συνεχίζουν να με αποκαλούν αδερφή”

N.Y.T.: Οι νέοι φασίστες της Ευρώπης - Η Χρ.Αυγή ιδρύθηκε με εντολή Παπαδόπουλου

Παναγιώταρος: Ποιοι νεκροί; - Η γενιά του Πολυτεχνείου έστειλε τους Έλληνες στα συσσίτια

Παναγιώταρος: Ο Σχορτσιανίτης δεν είναι Έλληνας! (VIDEO)

"Το 50-60% της αστυνομίας μας υποστηρίζει", λέει ο Παναγιώταρος της ΧΑ στο BBC και βλέπει...εμφύλιο!

Τατσόπουλος σε Κασιδιάρη: Μπορείς να αποδείξεις ότι δε σε λένε μ@@@@@;

Κασιδιάρης: Ανοησίες οι νεκροί του Πολυτεχνείου – Τι είπε για Τσίπρα, Τατσόπουλο, Ρεπούση (VIDEO)
   Διαδώστε αυτό το άρθρο