Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Παπαδήμο έως το 2013 θέλει και ο Χρυσοχοϊδης

Παπαδήμο έως το 2013 θέλει και ο Χρυσοχοϊδης
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 16.02.2012 | 14:21
Πρώτη δημοσίευση: 16.02.2012 | 14:14

Μετά την Άννα Διαμαντοπούλου η οποία είπε ότι οι εκλογές τώρα θα ήταν έγκλημα και ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε αντίθετος στη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών την 'Ανοιξη και τάχθηκε υπέρ της ιδέας ο σημερινός πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος να παραμείνει στη θέση του ως το 2013.

"Πιστεύουμε πως οι εκλογές πρέπει να διεξαχθούν το 2013 στο τέλος αυτής της βουλευτικής θητείας, είναι θέμα σταθερότητας", δήλωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης μιλώντας στον οικονομικό Τύπο της Φρανκφούρτης. Υπογράμμισε πως εκφράζει την άποψη ολόκληρου του κόμματός του, του ΠΑΣΟΚ.

Ο υπουργός πρόσθεσε πως είναι και σε προσωπικό επίπεδο πεπεισμένος ότι πρέπει να μην πραγματοποιηθούν πρόωρες εκλογές την άνοιξη.

"Η Ελλάδα έχει σήμερα μια προτεραιότητα: να εφαρμόσει τα μέτρα που υιοθετήθηκαν" για να υπερβεί την κρίση της και να λάβει τη βοήθεια των Ευρωπαίων εταίρων της και του ΔΝΤ. "Όμως η πρώτη από τις προτεραιότητες είναι η σταθερότητα", επανέλαβε, επειδή, σύμφωνα με τον ίδιο, αν οργανωθούν προσεχώς εκλογές η χώρα θα χάσει "τέσσερις με πέντε μήνες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διαμαντοπούλου: "Οι εκλογές τώρα θα ήταν έγκλημα"

    Διαδώστε αυτό το άρθρο