Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Παπαδημούλης: Να στείλει το ΣΔΟΕ στη Βουλή τη λίστα με τα πολιτικά πρόσωπα!

Παπαδημούλης: Να στείλει το ΣΔΟΕ στη Βουλή τη λίστα με τα πολιτικά πρόσωπα!

Την άμεση σύγκληση της επιτροπής της Βουλής για τον έλεγχο του Πόθεν Εσχες, ζητεί με επιστολή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Δ. Παπαδημούλης. Θέμα, η λίστα του ΣΔΟΕ με ονόματα πολιτικών.

Οπως εξηγεί στην επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής, Θανάση Νάκο, το ζητεί προκειμένου να ζητηθούν όλα τα αναγκαία στοιχεία και να εξετασθεί, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της επιτροπής, το ιδιαίτερα σοβαρό ζήτημα που προκύπτει από τα δημοσιεύματα για τη λίστα του ΣΔΟΕ που περιλαμβάνει και πολιτικά πρόσωπα.

“Η ενεργοποίηση της δικαιοσύνης για τη σχετική υπόθεση υπογραμμίζει τη σοβαρότητα του θέματος. Επιβάλλει την ενεργοποίησή της κατά το νόμο αρμόδιας επιτροπής του Κοινοβουλίου χωρίς την παραμικρή ολιγωρία. Απαιτείται να συζητηθούν και να αποφασιστούν, με ευθύνη, συλλογικότητα και κυρίως αποτελεσματικά, όλες οι δέουσες κατά τον νόμο και τον κανονισμό της Βουλής ενέργειες προκειμένου να ανταποκριθούμε στη πάνδημη απαίτηση της κοινωνίας για πλήρη διαφάνεια και αυστηρές κυρώσεις εναντίον όσων παραβιάζουν το νόμο και το περί δικαίου αίσθημα”, καταλήγει ο κ. Παπαδημούλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το πόρισμα του ΣΔΟΕ που “καίει” πολιτικούς για παράνομο πλουτισμό – Πολιτική

 

Άρση της βουλευτικής ασυλίας της Ντόρας; – Την παραπομπή του Ι. Κούβελου ζητά ο Εισαγγελέας Εφετών

Σε δίκη ο Α.Τσοχατζόπουλος για ανακριβές πόθεν έσχες

Στον εισαγγελέα 10 βουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ λόγω πόθεν έσχες

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε