Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Παπαϊωάννου: “Ας μην ονειρεύονται το τέλος του ΠΑΣΟΚ”

Παπαϊωάννου: “Ας μην ονειρεύονται το τέλος του ΠΑΣΟΚ”
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 06.11.2011 | 12:06
Πρώτη δημοσίευση: 06.11.2011 | 12:02

Την ανάγκη να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας εντός των αμέσως προσεχών ημερών, «ει δυνατόν και αύριο», τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιλτιάδης Παπαιωάννου στη ΝΕΤ.

Ανέφερε ότι αν δεν ευοδωθούν οι προσπάθειες, τότε «με, ή χωρίς, Παπανδρέου πρωθυπουργό εμείς θα σηκώσουμε στις πλάτες μας τη χώρα», καθώς, όπως σημείωσε, οι εκλογές δεν βοηθούν αυτή τη στιγμή, λόγω των σοβαρών διαπραγματεύσεων που εκκρεμούν.

Εξήγησε ότι η μεταβατική κυβέρνηση θα πρέπει μέσα στους επόμενους 4-5 μήνες να ολοκληρώσει τις διαδικασίες για τη νέα δανειακή σύμβαση.

Τόνισε, πάντως, πως η υπερψήφιση της δανειακής συμφωνίας πρέπει να γίνει με 180 ψήφους για συμβολικούς λόγους και όχι για τυπικούς, καθώς οι εταίροι θέλουν να δουν ότι υπάρχει συμφωνία των δύο μεγαλύτερων δυνάμεων.

Αναγνώρισε ότι έχουν γίνει λάθη από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ με πρόσφατο εκείνο για το δημοψήφισμα, αλλά σημείωσε: «Δεν σημαίνει ότι είμαστε προδότες». Πρόσθεσε: «Ας μην ονειρεύονται κάποιοι το τέλος του ΠΑΣΟΚ».   Διαδώστε αυτό το άρθρο