Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Παπαϊωάννου: Να πάρει θέση ο Τσίπρας για τους προπηλακισμούς

“Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με ονοματεπώνυμο” είναι οι πρωταγωνιστές επεισοδίων εναντίον βουλευτών υποστηρίζει ο υπουργός Δικαιοσύνης Μ. Παπαιωάννου σε συνέντευξη του στο “Βήμα της Κυριακής”

“Πρωταγωνιστές επεισοδίων εναντίον βουλευτών αποδεδειγμένα είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με ονοματεπώνυμο” αναφέρει σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ της Κυριακής ο υπουργός Δικαιοσύνης κ Μ Παπαιωάννου.

Ο κ. Παπαιωάννου καλεί τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση και να καταδικάσει τα επεισόδια και ταυτόχρονα τις πολιτικές δυνάμεις σε συναίνεση. Αναγνωρίζει πως “η αδικία , η ανομία και η ατιμωρησία είναι δομικά στοιχεία του πολιτικού μας συστήματος” .

Ωστόσο σημειώνει ότι “με τη στάση του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύεται ότι , αν υπάρχει πολιτική βούληση , οποιοσδήποτε νόμος μπορεί να οδηγήσει κυβερνητικούς αξιωματούχους στο εδώλιο”.

Ο υπουργός στην συνέντευξή του προαναγγέλει κατάθεση εντός της εβδομάδας νομοσχεδίου με το οποίο θα εισαχθούν διαδικασίες ταχείας εκδίκασης υποθέσεων που αφορούν πράξεις διαφθοράς κρατικών αξιωματούχων και πολιτικών προσώπων.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε