Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Παπακωνσταντίνου: Ναί συναντήθηκα με Χριστοφοράκο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Δεν διαψεύδει ο υπουργός Οικονομικών τη συνάντηση του με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο το 1999.

Σε ανακοίνωσή του τονίζει:

“Το 1999 ήμουν σύμβουλος του τότε Πρωθυπουργού, κ. Κώστα Σημίτη για θέματα Κοινωνίας της Πληροφορίας. Με την ιδιότητά μου αυτή ζήτησε να με επισκεφθεί στο γραφείο μου ο κ. Χριστοφοράκος, ως επικεφαλής μίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου πληροφορικής και τηλεπικοινωνίας στην Ελλάδα.  Αντικείμενο της συνάντησης ήταν να με ενημερώσει για τις δραστηριότητες της εταιρείας του και να μου μεταφέρει τις απόψεις του για την ανάπτυξη του κλάδου.  Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου, αντίστοιχες συναντήσεις, εκείνη την περίοδο, είχα μετά από αίτημά τους, με τους περισσότερους επικεφαλής των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο.
Είναι αδιανόητο να επιχειρείται η δημιουργία εντυπώσεων για μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο μου και αυστηρά μέσα στο πλαίσιο των θεσμικών μου καθηκόντων.”

Το θέμα αποκάλυψε σήμερα ο βουλευτής της Ν.Δ. Πάνος Καμμένος, ο οποίος μετέχει στις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο της SIEMENS.
Κατέθεσε φωτοτυπία σελίδας του ημερολογίου του Μιχάλη Χριστοφοράκου , στο οποίο αναφέρεται συνάντηση του ισχυρού άντρα της Γερμανικής εταιρείας στη χώρα μας με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, στις 9 Δεκεμβρίου του 1999 και ώρα 3 το μεσημέρι, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε