Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 29 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Παπανδρέου: "'Οπου τίθεται θέμα κυριαρχικών δικαιωμάτων υπάρχει τείχος"

Παπανδρέου: `'Οπου τίθεται θέμα κυριαρχικών δικαιωμάτων υπάρχει τείχος`
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 20.05.2011 | 16:29
Πρώτη δημοσίευση: 20.05.2011 | 13:14

Μήνυμα εθνικής συστράτευσης σε κάθε δημιουργική δύναμη της χώρας απηύθυνε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από το Ναύπλιο. Ξεκαθάρισε επίσης οτι δεν πρόκειται να γίνει καμία παραχώρηση σε θέματα εθνικής μας κυριαρχίας.

    "Η μάχη είναι σε πλήρη εξέλιξη, τόσο εγώ προσωπικά όσο και κανείς άλλος στην κυβέρνηση, δεν κάνουμε πίσω, έτσι ώστε η Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της, ξέρω ότι όλοι αγωνιούν, αλλά ο αγώνας αυτός αξίζει, είμαστε στον πρώτο πιο δύσκολο χρόνο της προσπάθειας, και τα επόμενα χρόνια δεν θα είναι εύκολα, αλλά είμαστε όλοι μαζί σε μια κοινή προσπάθεια του ελληνισμού", ανέφερε ο κ. Παπανδρέου.

    Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει τα χρήματα που έχει δανειστεί, επισήμανε ότι "δεν αισθάνομαι καθόλου καλά με τις ερωτήσεις ξένων δημοσιογράφων ή πολιτών για το αν θα επιστρέψουμε τα χρήματα, απαντώ "ναι", αλλά η ερώτηση θίγει την περηφάνια μας και τις δυνατότητες της χώρας".

    Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι η προσπάθεια φέρει αποτελέσματα, επισήμανε ότι αυτή θέλει συνέχεια, ενώ αναφερόμενος στην συστράτευση είπε ότι "αυτή αφορά βεβαίως και τα πολιτικά κόμματα, αλλά και κάθε δημιουργική δύναμη της χώρας, την αυτοδιοίκηση, την υγιή επιχειρηματικότητα, τον κάθε πολίτη".

    "Είναι καθολική απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών να σώσουμε την χώρα και να αλλάξουμε την Ελλάδα", είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο