Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Παπαρήγα: Δεν έλειψαν τα πολιτικά παιχνίδια

Παπαρήγα: Δεν έλειψαν τα πολιτικά παιχνίδια

Το ΚΚΕ δεν έκανε καμία πρόταση για το ποιος θα είναι ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, με την Αλέκα Παπαρήγα να μιλά για κομματικά παιχνίδια στη σύσκεψη των αρχηγών.

«Το πολιτικό εκλογικό παιχνίδι, δεν έλειψε. Το θεωρώ απαράδεκτο για τον έξης λόγο: προτείνουμε για να υπηρετήσουμε στενούς εκλογικούς σκοπούς. Εμείς δεν ρίχνουμε γέφυρες σε πρόσωπα μπροστά στις εκλογές» τόνισε η ΓΓ του ΚΚΕ βγαίνοντας από το προεδρικό Μέγαρο.

Η Αλέκα Παπαρήγα τόνισε πως συμφωνήθηκε αυστηρά υπηρεσιακή κυβέρνηση «που δεν πρέπει να προχωρήσει σε καμία ενέργεια, ούτε στα πλαίσια της ΕΕ ούτε στο ΝΑΤΟ. Κάποια ενέργεια που να δεσμεύει το λαό» είπε, προσθέτοντας ότι «αν υπάρξει κάποιο έκτακτο γεγονός, σε συνεννόηση με τα κόμματα και ευθύνη του Προέδρου της Δημοκρατίας μπορεί να αντιμετωπιστεί».

«Εμείς δεν κάναμε καμία πρόταση. Δεν είναι ότι δεν είχαμε. Θεωρώ όμως όταν γίνονται προτάσεις που υπηρετούν πολιτικούς, εκλογικούς σκοπούς, τότε και να είχαμε, θα την παίρναμε πίσω», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

17 Ιουνίου οι εκλογές – Στις 15:15 στο Προεδρικό ο Πικραμμένος – Παπαδήμο πρότεινε ο Παπούλιας, “ναι” από Σαμαρά, Βενιζέλο – Αρσένη πρότεινε ο Τσίπρας

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε