Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Παπαρήγα: “Κορυφαίος στην εξαπάτηση ο ΣΥΡΙΖΑ”

Παπαρήγα: “Κορυφαίος στην εξαπάτηση ο ΣΥΡΙΖΑ”

Για εξαπάτηση κατηγόρησε τις αντιμνημονιακές δυνάμεις «με κορυφαίο στην εξαπάτηση τον ΣΥΡΙΖΑ», η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ με δήλωσή της, τονίζοντας παράλληλα ότι το κόμμα της είναι δύναμη πάλης και ελπίδας.

Η κα Παπαρήγα δήλωσε ότι «όποιος σέβεται τον εργαζόμενο λαό που υποφέρει, όποιος σέβεται τους νέους και τις νέες που η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τους οδήγησαν στο περιθώριο, πρέπει να σέβεται και τους ψηφοφόρους στην κάλπη. Να μην κάνει κωλοτούμπες από μέρα σε μέρα και όσο πλησιάζει η ώρα να ανοίξουν οι κάλπες, τη μια να λέει ότι θα καταργήσει, θα σβήσει και την άλλη ότι θα διαπραγματευτεί. Το ένα στέλεχός του να λέει ότι “δε θα τα θυσιάσουμε όλα στο ευρώ” και το άλλο στέλεχος να λέει ότι “θα διαπραγματευτούμε μέρος του χρέους”».

«Αναφερόμαστε στην γκάμα των αντιμνημονιακών δυνάμεων με κορυφαίο στην εξαπάτηση τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε η κ. Παπαρήγα και πρόσθεσε ότι το ΚΚΕ «απευθύνθηκε και απευθύνεται στον εργαζόμενο λαό και στη νεολαία, με σταθερές θέσεις. Με σιγουριά ότι την άλλη μέρα από τις εκλογές θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αντίστασης του λαού μπροστά στη νέα θύελλα που έρχεται, στον αγώνα για μέτρα ανακούφισης του λαού, στον αγώνα για να μην περάσουν τα χειρότερα».

Το ΚΚΕ, τόνισε η κ. Παπαρήγα δεν έκρυψε και ούτε κρύβει από το λαό το συνολικό του πρόγραμμα. Στην κάλπη, όμως, σημείωσε, δεν κρίνεται η ριζική αλλαγή, αλλά αν μέσα στο κίνημα θα υπάρχει ένα αντίβαρο ισχυρό και σταθερό χωρίς παλινωδίες που θα δώσει δύναμη στο λαό. Και τέτοια δύναμη, και πάλης, και ελπίδας είναι το ΚΚΕ, κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ NEWSIT ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε