Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Παπαρήγα: “Ο πρωθυπουργός λέει ψέματα οτι δεν θα υπάρξουν νεα μέτρα”

Παπαρήγα: “Ο πρωθυπουργός λέει ψέματα οτι δεν θα υπάρξουν νεα μέτρα”

Την εκτίμηση πως ο πρωθυπουργός λέει ψέματα όταν βεβαιώνει τον ελληνικό λαό πως δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα κάνει η Αλέκα Παπαρήγα.

Σε συνέντευξή της στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, η ΓΓ του ΚΚΕ επισημαίνει πως το Σύμφωνο για το Ευρώ είναι “προκρούστης διαρκείας για μισθούς, συντάξεις, εργασιακά δικαιώματα”, και κάνει λόγο για “μεγάλο φαγοπότι που θα γίνει με το ξεπούλημα των δημοσίων εκτάσεων, επιχειρήσεων και υποδομών”.

“Δεν μπορεί να βγουν από την κρίση ισοπεδώνοντας μόνο τα λαϊκά στρώματα, πρέπει να καταστραφεί και ένα μέρος από τα συσσωρευμένα κεφάλαια” τονίζει η κ. Παπαρήγα η οποία και επισημαίνει πως το ΚΚΕ δεν φοβάται τις εκλογές. Δηλώνει όμως πως “αλίμονο αν ο λαός περιμένει από εκλογές σε εκλογές να ανατρέψει την αντιλαϊκή πολιτική.”

Οσον αφορά τη γενικευμένη λαϊκή αγανάκτηση η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ δηλώνει πως μπορεί σε μεγάλο βαθμό να είναι αυθόρμητη, τονίζει όμως πως εκφράζεται με πολλούς και ανώριμους τρόπους.

Επικρίνει μάλιστα πράξεις όπως το γιαούρτωμα και δηλώνει πως δεν υιοθετεί τις κατηγορίες της κυβέρνησης κατά του ΣΥΡΙΖΑ, “ανεξάρτητα από το ότι είναι στο αίμα του ΣΥΡΙΖΑ να απεχθάνεται το οργανωμένο ταξικό κίνημα και να λατρεύει τα μικροαστικά ξεσπάσματα κάθε είδους”.

Μάλιστα η κ. Παπαρήγα καταγγέλλει την ύπαρξη ενός μηχανισμού προβοκάτσιας και συκοφάντησης σε βάρος του ΚΚΕ και του λαϊκού κινήματος.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε