Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Παπαρήγα: Όχι σε Οικουμενική, ναι σε εκλογές

Παπαρήγα: Όχι σε Οικουμενική, ναι σε εκλογές
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 15.06.2011 | 20:34
Πρώτη δημοσίευση: 15.06.2011 | 20:19

Η κ. Παπαρήγα είπε ότι το ΚΚΕ καλεί το λαό στους δρόμους, για να αποτρέψει το σχηματισμό μιας τέτοιας κυβέρνησης, ενώ επανέλαβε τη θέση της για την διεξαγωγή εκλογών για να αλλάξει ο συσχετισμός δύναμης.

Τη βεβαιότητά της ότι "όποια μορφή και αν πάρει αυτή η συνεργασία πρόκειται για κυβέρνηση λυκοσυμμαχίας, που επιδιώκει να σπάσει το ηθικό του λαού και επιδιώκει να πάρει άνευ προηγουμένου μέτρα σε βάρος του λαού", εξέφρασε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα με δήλωσή της στο τηλεοπτικό σταθμό "Mega", αναφερόμενη στο ενδεχόμενο κυβέρνησης συνεργασίας μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων.

Η ευθύνη είναι στο λαό, είπε η κ. Παπαρήγα, για να κόψει το γόρδιο δεσμό με το μαχαίρι της πείρας, της γνώσης και της δίψας για δικαιώματα. Η απάντηση σε αυτά τα σενάρια είναι η πάλη για την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων, η αποδέσμευση από την ΕΕ.

Ακόμη η κ. Παπαρήγα είπε ότι μια κυβέρνηση συνεργασίας "Θα είναι μια κυβέρνηση με προβιά, με μεγαλύτερη δύναμη απέναντι στο λαό" και τόνισε ότι είναι ανάγκη "να ματαιωθεί ο σχηματισμός μιας τέτοιας κυβέρνησης".   Διαδώστε αυτό το άρθρο