Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Παπαρήγα: Πραξικόπημα σε βάρος του λαού τα μέτρα

Παπαρήγα: Πραξικόπημα σε βάρος του λαού τα μέτρα
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 01.10.2012 | 14:35

Την εκτίμηση ότι «το νέο πακέτο μέτρων που μπαίνει στη Βουλή ισοδυναμεί κυριολεκτικά με ένα κοινοβουλευτικό, πολιτικό, πραξικόπημα σε βάρος της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού, των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων, των γυναικών και της νεολαίας», εξέφρασε σήμερα στις Βρυξέλλες η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Η κυρία Παπαρήγα βρίσκεται στη βελγική πρωτεύουσα προκειμένου να συμμετάσχει στην ευρωπαϊκή κομμουνιστική συνάντηση που έχει ως αντικείμενο τη στάση των κομμουνιστικών κομμάτων, απέναντι στην καπιταλιστική κρίση.

Σύμφωνα με την κ. Παπαρήγα, «ο λαός πρέπει να ξεσηκωθεί, να παρεμποδίσει το πακέτο μέτρων και δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία στους εργαζόμενους να στηρίξουν την πρόταση νόμου που κάνει το ΚΚΕ για την καταψήφιση του μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων, που έρχεται στη βουλή για συζήτηση».

Καταλήγοντας, η γενική γραμματέας του ΚΚΕ τόνισε: «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Αντιπαλεύουμε τα μέτρα διεκδικούμε καταψήφιση του μνημονίου. Από εδώ πρέπει να αρχίσει η μεγάλη αντεπίθεση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πόσο ακόμα θα κάνουν κουμάντο οι συνδικΑΛΗΤΕΣ;

Spiegel: Διαλύστε την Τρόικα. Είναι πολιτικά πιόνια! Και κατά της Εκκλησίας της Ελλάδος: Σταματήστε να επιμένετε στα προνόμια   Διαδώστε αυτό το άρθρο