Ειδήσεις ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ CASSINI· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 16 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Παπούλιας: "Τίποτα δεν έχει κριθεί"

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 23.03.2012 | 13:11
Πρώτη δημοσίευση: 23.03.2012 | 13:01

Να μην επαναπαυθεί κανείς. Αυτό μπορεί να είναι το μήνυμα που στέλνει στον λαό, ο πρώτος πολίτης της χώρας με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

«Οι πρόσφατες αποφάσεις που δρομολογήθηκαν με τη συνεργασία των εταίρων μας, έδωσαν μια μεγάλη ανάσα στη μάχη που δίνει η χώρα μας. Τίποτα όμως δεν έχει ουσιαστικά κριθεί», υπογραμμίζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, στο μήνυμά του για την 25η Μαρτίου.

«Γι΄αυτό», όπως τονίζει, «ο καθένας μας, ανάλογα με τις δυνάμεις του, οφείλει να συμμετέχει στην υπεράνθρωπη προσπάθεια του λαού μας».

Με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου ο κ. Παπούλιας κάνει λόγο για «ημέρα χαράς αλλά και ημέρα περισυλλογής» και επισημαίνει ότι «η οικονομική κρίση που βιώνουμε μας έφερε αντιμέτωπους με το αμείλικτο ερώτημα τι κάναμε λάθος και τι έπρεπε να είχαμε κάνει με μεγαλύτερη αυστηρότητα και ευνομία για να αποφύγουμε αυτά που ακολούθησαν».

Εκφράζει πάντως την πεποίθησή του ότι «όχι μόνο θα ξεπεράσουμε τον σκόπελο της κρίσης, αλλά στο τέλος του δρόμου, μένοντας ενωμένοι και πάντα με την ίδια πίστη στις αρχές της Δημοκρατίας και της ισονομίας που πρεσβεύει ο Ελληνισμός, η πατρίδα μας θα βγει νικήτρια από έναν ακόμη δύσκολο αγώνα της σύγχρονης ιστορίας της».


   Διαδώστε αυτό το άρθρο