Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Παπούλιας προς Ρομπάι: «Τα αδύναμα στρώματα υποφέρουν»

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

«Δώσαμε και δίνουμε» είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπάι, με τον οποίο συναντήθηκε την Τρίτη.

Υποδεχόμενος τον Ευρωπαίο αξιωματούχο, ο Κάρολος Παπούλιας ανέδειξε ως σοβαρότερο πρόβλημα της χώρας από την οικονομική κρίση την κοινωνική συνοχή.

Ο κ. Παπούλιας ευχαρίστησε τον κ. Βαν Ρομπάι για ό,τι κάνει «προκειμένου να προωθηθούν μερικά από τα αιτήματα της Ελλάδας σ’ αυτή τη μεγάλη μάχη», αλλά επισήμανε ότι «τα αδύναμα στρώματα υποφέρουν» και πρόσθεσε: «Δώσαμε και δίνουμε».

«Εκείνοι που κάνουν τη μεγάλη προσπάθεια είναι τα αδύναμα στρώματα και ξέρω ότι γνωρίζετε την προσπάθεια που γίνεται. Σας ευχαριστώ για ό,τι κάνετε», υπογράμμισε ο Έλληνας πρόεδρος.

Αναφερόμενος δε στην στήριξη του κ. Βαν Ρομπάι στις ελληνικές θέσεις τόνισε ότι τις εκτιμά, αλλά παραδέχθηκε και ότι «ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου σημείωσε ότι «τις μέγιστες προσπάθειες τις καταβάλλει ο ελληνικός λαός και η ελληνική κυβέρνηση».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε