Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Παππάς: “Η ΝΔ βρίσκεται σε πολιτικό βέρτιγκο”

Παππάς: “Η ΝΔ βρίσκεται σε πολιτικό βέρτιγκο”

«Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται και θα φέρει συμφωνία μηδενικού δημοσιονομικού αποτελέσματος» ανέφερε από το βήμα της Ολομέλειας ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς κατά τη συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου του. Ο ίδιος κατηγόρησε και τη Νέα Δημοκρατία για πολιτικό βέρτιγκο.

Ο κ. Νίκος Παππάς σήκωσε το γάντι και απάντησε επιθετικά στις επικρίσεις της Αντιπολίτευσης για τις καθυστερήσεις στην αξιολόγησης λέγοντας πως «η κυβέρνηση διαπραγματεύεται και θα φέρει σύντομα συμφωνία μηδενικού δημοσιονομικού αποτελέσματος από τα μέτρα έξτρα λιτότητας που μας ζητούσαν και εσείς μας καλούσατε να τα υπογράψουμε για να κλείσει η συμφωνία». Απέδωσε δε, τις καθυστερήσεις στην επίτευξη της συμφωνίας « σε ακραίες φωνές οι οποίες για πολιτικές σκοπιμότητες και μόνο καθυστερούν την διαπραγμάτευση ακόμα και με προφάσεις ανήκουστες, οι οποίες όμως δεν θα επικρατήσουν»

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής καταλόγισε σε ΝΔ και Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ ότι με τις επικρίσεις τους στην κυβέρνηση και την στάση στους διαστρέφουν την πραγματικότητα και κάλεσε τα δύο κόμματα «να κάτσουν και να σκεφτούν το πώς θα πολιτευτούν από εδώ και πέρα».

Χαρακτηριστικά είπε πως μας λέτε ότι « ο κ. Τσίπρας θα φέρει το επόμενο μνημόνιο. Το επόμενο μνημόνιο θα το φέρναμε εάν υπογράφαμε όταν εσείς φωνάζατε “υπογράψτε – υπογράψτε” όταν τότε στο τραπέζι ήταν μέτρα και απαιτήσεις 4,5 δισ.» Καταλόγισε δε στη ΝΔ «πολιτικό βέρτιγκο» λέγοντας ότι πήγατε «από το ψηφίστε τόσα και άλλα τόσα για να κλείσει η συμφωνία… στο δεν ψηφίζουμε τίποτα!»

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε