Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Παππάς: Το ΣτΕ κινείται με ταχύτητες διαστημικές – Η αντιπαράθεση με τη ΝΔ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

«Το ΣτΕ κινείται με ταχύτητες διαστημικές» σχολίασε αφήνοντας αιχμές για το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Ο Νικος Παππάς ξεκαθάρισε μάλιστα πως αν δεν συγκροτηθεί το ΕΣΡ θα προχωρήσει σε νέα νομοθετική ρύθμιση καθώς «Δεν υπάρχει περιθώριο μέχρι τον Γενάρη, αναμένοντας την απόφαση του ΣτΕ, μέχρι νεοτέρας νομοθετούμε εμείς. Το θέμα είναι να μπει η ΝΔ στη συζήτηση για τα ονόματα».

Νωρίτερα κύκλοι του υπουργού ανέφεραν ότι η ΝΔ πρέπει να μπει στη συζήτηση για τα πρόσωπα που θα συστήσουν το νέο ΕΣΡ και να μετακινηθεί από τη θέση του «παρών» στο «ναι» για τη συγκρότηση του συμβουλίου.

Ταυτόχρονα, εκτιμούσαν ως θετική τη στάση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού στο ζήτημα αυτό. Οι ίδιοι κύκλοι επισήμαναν ότι η κυβέρνηση θεωρεί πως δεν μπορεί να υπάρχουν άδειες πανελλαδική εμβέλειας χωρίς τίμημα.

Κύκλοι της «Πειραιώς» απαντώντας σε κύκλους του υπουργού Νίκου Παππά ανέφεραν τα εξής: «Οι κύκλοι του κ. Παππά θα πρέπει να τον παροτρύνουν να δώσει σαφείς εξηγήσεις για τα πάρε-δώσε με τον κ. Αρτεμίου στη Βενεζουέλα. Σε ό,τι αφορά το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, η Νέα Δημοκρατία το χειρίζεται με τη δέουσα θεσμική και δημοκρατική σοβαρότητα. Η κυβέρνηση που τράπηκε σε άτακτη υποχώρηση, οφείλει να απολογηθεί στους πολίτες».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε