Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Παραδέχθηκε ο Στυλιανίδης το αίτημα για εκκένωση νησιών

Παραδέχθηκε ο Στυλιανίδης το αίτημα για εκκένωση νησιών
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 12.10.2012 | 14:26

Μια αποστροφή του Ευριπίδη Στυλιανίδη ήταν αρκετή για να ζητήσει ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών.

Είπε ο κ. Στυλιανίδης στην Ολομέλεια: "Εγώ ήρθα εδώ για τα προβλήματα της αυτοδιοίκησης. Εξώκειλε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Η ανοησία οποιουδήποτε ξένου υπαλλήλου ούτε προσδιορίζει, ούτε εκφράζει την εθνική πολιτική, αλλά η κυβέρνηση λέει την αλήθεια, αξιόπιστα και μαχητικά και αυτή η πολιτική επιδιώκεται να κατοχυρωθεί από τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά.

Τότε ο κ. Καμμένος είπε ότι "προκύπτει θέμα παραίτησης Στουρνάρα και το θέτουμε. Είπε πως ουδέποτε τέθηκε από τρόικα το θέμα της εκκένωσης νησιών. Ο κ. Στυλιανίδης είπε για ανοησία κάποιου ξένου υπαλλήλου. Η ο κ. Στουρνάρας ή ο κ. Στυλιανίδης λέει την αλήθεια. Εγώ πιστεύω τον κ. Στυλιανίδη και έτσι εμείς θέτουμε θέμα Στουρνάρα.

Τότε ο κ. Στυλιανίδης προσπάθησε να μαζέψει τα αμάζευτα λέγοντας: "Όντως δεν υπήρχε δήλωση ξένου υπαλλήλου. Η κυρίαρχη Κυβέρνηση είναι αυτή που προσδιορίζει την εθνική στρατηγική και δίνει μάχη σε όλα τα επίπεδα. Ας μη παίζουμε με αυτό."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποκάλυψαν τις εξωφρενικές απαιτήσεις της τρόικας για τα νησιά... αλλά μετά το

   Διαδώστε αυτό το άρθρο