Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Μπίστης

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Με μια επιστολή όπου ασκεί κριτική τόσο στον Γιώργο Παπανδρέου όσο και στους δελφίνους της εξουσίας στο ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Μπίστης υπέβαλε την παραίτησή του από μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος.

«Οι λόγοι της συμπόρευσής μου με το ΠΑΣΟΚ, από το 2000, έχουν προ πολλού εκλείψει», αναφέρει ο κ. Μπίστης στην επιστολή παραίτησης προς τον γραμματέα του κόμματος, Μιχάλη Καρχιμάκη. Και κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό πως υπό την ηγεσία του, ο Κίνημα «δειλά στην αρχή αλλά με επιταχυνόμενους ρυθμούς στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τις αρχές και τις θέσεις του».

Μιλάει για έλλειψη σχεδίου και ιδεολογικού στίγματος, καθώς και αντιφατικές πολιτικές και αδυναμία να ανταποκριθεί στο έργο ανόρθωσης της χώρας.

«Η επιστολή είναι εδώ και πολύ καιρό στο συρτάρι μου. Την κράτησα εκεί όσο διαρκούσε η επώδυνη διαδικασία για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου», αναφέρεται στην επιστολή.

Και προσθέτει ο Νίκος Μπίστης πως ένας επιπλέον λόγος που έφτασε στην παραίτηση ήταν γιατί «δεν επιθυμώ να αναμειχθώ στις ψυχοφθόρες και με έντονο προσωπικό στοιχείο διαδικασίες για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
“Κίνημα υφυπουργών” εκδηλώθηκε στο ΠΑΣΟΚ

Ξέρει κάτι ο Ραγκούσης για τις εκλογές;

Προωθείται δυαρχία στο ΠΑΣΟΚ – Πιέζουν τον Παπανδρέου να “ανοίξει” τα χαρτιά του

Ε. Βενιζέλος: “Ντρέπομαι να μιλάω για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε