Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της ΝΔ

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της ΝΔ

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε, με σημερινή του δήλωση, ο Μηνάς Σαμαντζίδης, αναφέροντας -μεταξύ άλλων- πως με την υποβολή της παραίτησής του κλείνει αυτός ο κύκλος δράσης για τον ίδιο.

“Όταν τις πρώτες μέρες του 2013 ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς με όρισε επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης γνώριζα πολύ καλά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που θα είχα να αντιμετωπίσω. Βέβαια δεν ανέμενα ότι τα 3,5 χρόνια που ακολούθησαν θα ήταν τόσο πυκνά πολιτικών γεγονότων και ανατροπών” σημειώνει ο κ. Σαμαντζίδης και προσθέτει: “Προσπάθησα όλο αυτό το διάστημα να υπηρετήσω την παράταξη μέσα στην οποία ενηλικιώθηκα πολιτικά αλλά και ωρίμασα με συνθετικό πνεύμα, αίσθημα ευθύνης, μετριοπάθεια, ειλικρίνεια και πολλές φορές υπομονή”.

Ο κ. Σαμαντζίδης ευχαριστεί “τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την τιμή που μου έκανε να με επιλέξει και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την άριστη συνεργασία” αλλά και τον νυν πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη “για την ανανέωση της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό μου”.Ευχαριστεί ακόμη τους Μανώλη Κεφαλογιάννη, Ανδρέα Παπαμιμίκο, τον Λευτέρη Αυγενάκη, τα στελέχη και όλους τους συνεργάτες του.

“Θεωρώ ότι στη σημερινή δύσκολη για τη χώρα συγκυρία η συνέπεια λόγων και πράξεων που χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πολιτική του διαδρομή είναι το μεγάλο πλεονέκτημα της παράταξης. Πιστεύοντας βαθιά, επίσης, ότι ο πολιτικός μας οργανισμός πείθει -κάθε μέρα όλο και περισσότερο- τους Έλληνες ότι η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να αντιστέκεται στον λαϊκισμό και στη δημαγωγία, παραμένω απλά μέλος της αλλά και πάντα ενεργό στέλεχός της” καταλήγει ο κ. Σαμαντζίδης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε