Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Παραμένει στο Ιατρικό ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ - Επίθεση στην κυβέρνηση για τον Καλλικράτη

Παραμένει στο Ιατρικό ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ - Επίθεση στην κυβέρνηση για τον Καλλικράτη
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 18.05.2010 | 18:38
Πρώτη δημοσίευση: 17.05.2010 | 18:07

Του τηλεφώνησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Τον επισκέφθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

 Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης με αφορμή το σχέδιο «Καλλικράτης» για την διοικητική μεταρρύθμιση. 
    Ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι ο «Καλλικράτης» είναι ένα σχέδιο «κομμένο και ραμμένο στις μικροκομματικές σκοπιμότητες του ΠΑΣΟΚ».
   Ανέφερε ότι αυτό το σχέδιο ήταν μια καλή ιδέα, που ο ΛΑΟΣ είχε από το 2004 στο πρόγραμμά του, «την οποία χάλασε και αλλοίωσε ο πρωθυπουργός, όπως, εξάλλου, έγινε και προηγουμένως με τους ημιυπαίθριους χώρους».

 Νωρίτερα, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια
προκειμένου να πληροφορηθεί για την πορεία της υγείας του. 

Επίσης σύμφωνα με το ΛΑΟΣ από την πρώτη στιγμή της εισαγωγής του κ. Γ. Καρατζαφέρη στο Ιατρικό Κέντρο, επικοινώνησε μαζί του ο πρώην υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος ενώ τον επισκέφθηκε ο υπουργός εργασίας Α. Λοβέρδος. 

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ είχαν ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικος, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Δ.Σιούφας και η πρώην υπουργός Εξωτερικών κ. Ν. Μπακογιάννη.

Ο κ. Καρατζαφέρης μεταφέρθηκε χθες με κολικό του νεφρού στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και υποβλήθηκε σε λιθοτριψία.   Διαδώστε αυτό το άρθρο