Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Παράταση στη δικαστική μάχη Καμμένου-Ανδρ. Παπανδρέου για τα CDs

Παράταση στη δικαστική μάχη Καμμένου-Ανδρ. Παπανδρέου για τα CDs

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της αγωγής που έχει υποβάλει ο Αντρίκος Παπανδρέου κατά του Πάνου Καμμένου.

Η αγωγή αφορά στους ισχυρισμούς του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων περί εμπλοκής του αδερφού του πρώην πρωθυπουργού σε αγοραπωλησίες ασφαλίστρων κινδύνου (CDS) ενδεχόμενης ελληνικής χρεοκοπίας.

Η εκδίκαση της αγωγής αναβλήθηκε για τις 24 Ιανουαρίου 2013, λόγω της αποχής των δικαστών, ενώ η συζήτηση έχει αναβληθεί ακόμη μία φορά στο πρόσωπο του ενάγοντα.

Ο κ. Παπανδρέου διεκδικεί από τον κ. Καμμένο αποζημίωση για ηθική βλάβη, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, μετά από δηλώσεις του βουλευτή περί συμμετοχής του στο στελεχιακό δυναμικό επενδυτικής εταιρίας που αγόρασε από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ασφάλιστρα κινδύνου, ενώ η χώρα όδευε προς τον μηχανισμό στήριξης.

Σε δήλωσή του ο κ. Καμμένος, μετά την αναβολή της εκδίκασης, μεταξύ άλλων είπε: «Ακόμη μία φορά, το μέλος της οικογένειας Παπανδρέου που φέρεται ως συμμορία, ο Αντρίκος Παπανδρέου, δεν τόλμησε να μας κοιτάξει στα μάτια. Ο υπάλληλος της εταιρίας των μπρόκερς, που αγόρασαν τα CDS που πόνταραν στην πτώχευση του ελληνικού λαού, έκανε αγωγή για να σταματήσει εμένα και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, για να μη μιλούμε.

Διέπραξε οικονομικό έγκλημα γιατί τα ασφάλιστρα κινδύνου της εταιρίας που εργαζόταν, πωλήθηκαν από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στην εταιρία αυτή, με απόφαση του αδελφού του, ο οποίος είχε προαποφασίσει να βάλει την χώρα στο ΔΝΤ και αυτοί που τα αγόρασαν θα γίνονταν σίγουρα εκατομμυριούχοι… Θα κριθούν και από τη Δικαιοσύνη και από τον ελληνικό λαό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη – Κουβέλης: Συμφωνήσαμε στα βασικά – Θα αναζητηθεί τετραετής επιμήκυνση! – Εν αναμονή των δηλώσεων Βενιζέλου

Νέα έρευνα για τον Αντρίκο Παπανδρέου και τα CDS

Η Εισαγγελία Εφετών θα κρίνει αν είναι νόμιμη η συμμετοχή Πεπόνη στην υπόθεση των CDS

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε