Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Παρέμβαση Παπούλια: “Τώρα πρέπει να πληρώσουν και οι έχοντες και πολλοί απ’ αυτούς έχουν καβούρια στην τσέπη”

Παρέμβαση Παπούλια: “Τώρα πρέπει να πληρώσουν και οι έχοντες και πολλοί απ’ αυτούς έχουν καβούρια στην τσέπη”

Με αυτή την φράση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδέχθηκε το προεδρείο της ΓΣΕΕ που ζήτησε να τον επισκεφθεί με αφορμή τα σκληρά μέτρα που ταλαιπωρούν εκατομμύρια έλληνες.

Ηρθε η ώρα να πληρώσουν και οι έχοντες, αλλά πολλοί από αυτούς έχουν «καβούρια» στην τσέπη, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τη συνομιλία του την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο με προεδρείο της ΓΣΕΕ .

«Περνάμε μια περίοδο που όλοι την περνάμε, εσείς περισσότερο είστε στα προκεχωρημένα, αλλά και εμείς. Αυτός ο πόνος είναι μεγάλος και αβάσταχτος. Και βέβαια υπάρχει μια γραμμή, κάτω από την οποία δεν μπορεί να πιέσεις ακόμη περισσότερο τους εργαζόμενους και τους μισθωτούς», ανέφερε ο Κάρολος Παπούλιας.

«Τώρα», τόνισε, «πρέπει να πληρώσουν και οι έχοντες. Και νομίζω ότι θα ήταν μια δίκαιη συμπεριφορά από τους κρατούντες να πιέσουν και τους έχοντες να ανοίξουν το πορτοφόλι τους. Γιατί φοβάμαι ότι πολλοί από τους έχοντες έχουν “καβούρια” μέσα στην τσέπη».

«Εσείς», συνέχισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθυνόμενος στο προεδρείο της Συνομοσπονδίας, «δίνετε τη μάχη, όλοι μας δίνουμε τη μάχη, καταλαβαίνουμε όλοι ότι αυτή η δύσκολη περίοδος μόνο με αγώνες μπορεί να ξεπεραστεί, αγώνες μέσα στα πλαίσια της δημοκρατίας και της κοινωνικής συνοχής».

Από την πλευρά του, οι εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ ανέπτυξαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όλα τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα (λιτότητα, μειώσεις μισθών και συντάξεων, κατάργηση ΣΣΕ, ανεργίας, απολύσεων, κλπ. ) που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι και συνολικά η ελληνική κοινωνία.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε