Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Παρέμβαση εισαγγελέα για το σχόλιο Αργυρόπουλου για Στουρνάρα

Παρέμβαση εισαγγελέα για το σχόλιο Αργυρόπουλου για Στουρνάρα

Διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για σχόλιο του πολιτευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ντίμη Αργυρόπουλου διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Παναγιώτα Φάκου. Ο κ. Αργυρόπουλος ανάρτησε στο facebook  το εξής σχόλιο για τον φάκελο με σφαίρα που έφτασε στο γραφείο του Γιάννη Στουρνάρα, ότι : “μα την αλλη φορά θα του τις φυτεύσουν…”

Η κυρία Φάκου ανέθεσε την έρευνα στην Κρατική Ασφάλεια, η οποία υπό την εποπτεία εισαγγελέα, θα διερευνήσει αν έχει διαπραχθεί από το βουλευτή το αδίκημα της πρόκλησης τελέσεως εγκλήματος.

Η ΝΔ ζήτησε από τον Πάνο Καμμένο να καταδικάσει τις δηλώσεις Αργυρόπουλου.

Ο ίδιος πάντως ο κ. Αργυρόπουλος, μέσα από την σελίδα του στο facebook ευχαριστεί τους οπαδούς του για όσα πέρασε ο ίδιος από την “τροικανή χούντα των Αθηνών για δήθεν ότι οδηγώ για την δηλοφονία του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Ο φάκελος με τις σφαίρες δεν τους ενδιαφέρε’, γράφει χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζει σε τρίτο πρόσωπο: “Τους ενδιέφερε ότι ο πολιτευτής της Α Αθήνας με θητεία στο πολιτικό ρεπορτάζ και προσωπικός φωτογράφος του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή τάχθηκα ως υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες μετά το κάλεσμα τιμής μου του Πάνου Καμμένου και δίχως προβολή στα Μέσα Μ.Ε βρέθηκα στην αξιοζήλευτη τρίτη θέση.”

Ποιός είναι:

Γεννήθηκε στην πόλη των Σερρών στις 10 Μαΐου 1948. Από το 1965 ασχολήθηκε επαγγελματικά με το Φωτορεπορτάζ στην Θεσσαλονίκη. Πρωτοεργάσθηκε στις εφημερίδες της Θεσσαλονίκης «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ», «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΟΡΡΑΣ» και στις Αθλητικές Εφημερίδες., καλύπτοντας γεγονότα πολιτικά και αθλητικά.

Από το 1965 ασχολήθηκε επαγγελματικά με το Φωτορεπορτάζ στην Θεσσαλονίκη. Πρωτοεργάσθηκε στις εφημερίδες της Θεσσαλονίκης «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ», «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΟΡΡΑΣ» και στις Αθλητικές Εφημερίδες., καλύπτοντας γεγονότα πολιτικά και αθλητικά. Για τον Αθηναϊκό Τύπο το μεγαλύτερο θέμα που κάλυψε στην Θεσσαλονίκη ήταν η πολύκροτη Δίκη Λαμπράκη, το έτος 1966, που διήρκησε τρείς μήνες.

Το 1970 με το πέρας της στρατιωτικής του θητείας άνοιξε το γραφείο του στην Αθήνα, καλύπτοντας με φωτορεπορτάζ τον Αθηναϊκό Τύπο και τον Τύπο της Βορείου Ελλάδος.

Από το 1970 – 2003 υπήρξε ο προσωπικός φωτογράφος του Θεάτρου Τέχνης του ΚΑΡΟΛΟΥ ΚΟΥΝ.

Από το 1973 είναι μόνιμος ανταποκριτής με τα περιοδικά «TIME LIFE» και «DER SPIEGEL» καθώς επίσης ήταν μόνιμος ανταποκριτής του Αμερικανικού Πρακτορείου Ειδήσεων U P I.

Από το 1974 – 1995 υπήρξε προσωπικός φωτογράφος του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Από το 1975 άρχισε την συνεργασία του με το Διεθνές Φωτογραφικό Πρακτορείο που έχει την έδρα του στο Παρίσι το γνωστό «SIPA PRESS»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ν.Δ: Στέλεχος των ΑΝ.ΕΛ καλεί τρομοκράτες να φυτέψουν σφαίρες στον Στουρνάρα

Έστειλαν φάκελο με σφαίρα και απειλητικό σημείωμα στον Στουρνάρα – Έγκλημα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε