Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Πέντε υποψήφιοι για τρεις θέσεις στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

Πέντε υποψήφιοι για τρεις θέσεις στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, Δημήτρης Καρύδης, Νίκος Σαλαγιάνης, Παντελής Καμάς και Άσπα Παπαηλιού υπέβαλαν υποψηφιότητα.

Τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του κυβερνώντος κόμματος θα διεκδικήσουν τις τρεις θέσεις του Πολιτικού Συμβουλίου που «χήρεψαν» μετά από τον τελευταίο ανασχηματισμό και την υπουργοποίηση των Μανώλη Όθωνα, Γιάννη Κουτσούκου και Δημήτρη Κουσελά, οι οποίοι λόγω ασυμβίβαστου δεν μπορούσαν να παραμείνουν στο κορυφαίο κομματικό όργανο του κόμματος.

Νωρίτερα ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση στην αντιπολίτευση λέγοντας ότι υποκινούν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και στηρίζονται στον φόβο και στην βία.

Όπως είπε οργανώνουν δήθεν εκδηλώσεις λαϊκής οργής και χαρακτήρισε την αντιπολίτευση επικίνδυνη γιατί δημιουργεί κλίμα πολιτικής αστάθειας με πρωτεργάτη τον κ. Σαμαρά.

«Το ΠΑΣΟΚ, μέσω της οργανωμένης πολιτικής δράσης, οφείλει τώρα να δημιουργήσει τις πολιτικές προϋποθέσεις για μια εθνική συμφωνία εξόδου της χώρας από την κρίση», τόνισε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ, Σταύρος Λαμπρινίδης εξεπέλυσε επίθεση το κίνημα του «Δεν πληρώνω», τονίζοντας πως «ηγέτης του είναι η ίδια η Άνγκελα Μερκελ, η οποία με την πολιτική που ακολουθεί ουσιαστικά δε θέλει να συμβάλει στην ανάπτυξη και στην έξοδο από την κρίση».

Διαβάστε επίσης
Παπανδρέου σε ένα παγωμένο ακροατήριο: “Η δική μας φυγή δεν θα είναι οι εκλογές αλλά φυγή προς τα εμπρός”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε