Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

"Πέρασε" ο εφαρμοστικός για τις συντάξεις - "Αλλαξοπίστησαν" και κάποιοι αντάρτες

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 29.02.2012 | 00:25
Πρώτη δημοσίευση: 29.02.2012 | 00:15

 Δεκτό κατά πλειοψηφία επί της αρχής και επί των άρθρων έγινε το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με ρυθμίσεις συνταξιοδοτικού περιεχομένου προς εφαρμογή του μνημονίου μετά από ονομαστική φανερή ψηφοφορία.

Σε σύνολο 283 βουλευτών ναι επί της αρχής του νομοσχεδίου ψήφισαν 202 βουλευτές, όχι 80 ενώ ένας βουλευτής ψήφισε παρών.

Επί των άρθρων 1, και 6 υπέρ τάχθηκαν 202 βουλευτές, κατά 80 ενώ ένας βουλευτής δήλωσε παρών.

Στο άρθρο 2 ναι ψήφισαν επίσης 202 βουλευτές, 80 όχι ενώ ένας βουλευτής δήλωσε παρών.

Επί της τροπολογίας για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών υπέρ τάχθηκαν 202 βουλευτές, όχι 80 βουλευτές και ένας δήλωσε παρών.

Την τροπολογία για την εξουσιοδότηση στον πρωθυπουργό για τα στατιστικά στοιχεία υπερψήφισαν 202 βουλευτές, 80 καταψήφισαν και ένας δήλωσε παρών.

Από τους πρόσφατα 23 διαγραφέντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι τάχθηκαν κατά της νέας δανειακής σύμβασης κατά την πρόσφατη ψηφοφορία, μόνον ο Χρ. Μαγκούφης άλλαξε την τοποθέτησή του ψηφίζοντας "ναι". Οι υπόλοιποι ψήφισαν "κατά" και στη σημερινή ψηφοφορία ενώ απόντες ήταν ο Γ. Παπαμανώλης και ο Σπ. Κουβέλης.

Από τους πρόσφατα διαγραφέντες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, πέντε ψήφισαν "ναι" αλλάζοντας τοποθέτηση, έξι επέμειναν στο αρχικό "όχι", ενώ δέκα ήταν απόντες από την ψηφοφορία.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο