Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Περίεργη δήλωση Δραγασάκη για το Μνημόνιο 2015: “Η αλήθεια δεν μπορεί να ειπωθεί τώρα”

Περίεργη δήλωση Δραγασάκη για το Μνημόνιο 2015: “Η αλήθεια δεν μπορεί να ειπωθεί τώρα”

Με την αινιγματική δήλωση «η αλήθεια για το 2015 δεν μπορεί να ειπωθεί τώρα, αλλά θα ειπωθεί στην ώρα του και για εδώ και για τους έξω…» ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης αντέκρουσε εκ μέρους του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που δεν θέλησε να τοποθετηθεί στην Βουλή στην συζήτηση της πρόταση της ΝΔ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την διερεύνηση για το πώς οδηγήθηκε η χώρα στην περυσινή τραπεζική αργία, τα capital controls και το κόστος του τρίτου Μνημονίου.

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης επιτέθηκε για τις πιέσεις που δέχθηκε η κυβέρνηση πέρυσι από τα κόμματα στο εσωτερικό αλλά και από το σκηνικό εκβιασμού που στήθηκε από τις συντηρητικές δυνάμεις της Ευρώπης για να εκβιαστεί η κυβέρνηση και να υπάρξει ρττο σχέδιο της Αριστερής κυβέρνησης στην χώρα.

Εμείς, είπε ο κ. Γιάννης Δραγασάκης «πότε δεν κρύψαμε είτε όταν είμαστε στην αντιπολίτευση ή στην κυβέρνηση ότι θέλαμε να διερευνήσουμε όλα τα χρηματοδοτικά και πιστωτικά σχήματα για να χαλαρώσουμε τη θηλιά».

Και κατέληξε λέγοντας «εμείς θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για μια άλλη Ελλάδα και η πρόταση της ΝΔ δεν εξυπηρετεί αυτή τηνεπιδιώξη μας και σας καλώ να τηνκαταψηφίστε»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε