Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Περίπου… “συγγνώμη” Γιακουμάτου μετά την παρέμβαση Μητσοτάκη [vid]

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μάζεψε τον Γεράσιμο Γιακουμάτο για το ομοφοβικό του παραλήρημα σχετικά με την… κολλητική ομοφυλοφιλία, αλλά και την… λακωνική ανακοίνωση Κικίλια που δεν κάλυψε κανέναν.

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, έδωσε διευκρινήσεις για τις δηλώσεις του, χωρίς όμως να ζητήσει ρητά και κατηγορηματικά συγγνώμη για την επιθετικότατη δήλωσή του. “Επειδή γίνεται μεγάλη σπέκουλα και διαστρέβλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με συνέντευξη που παραχώρησα στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” ξεκαθαρίζω ότι: Δεν υπήρξα και δεν είμαι ομοφοβικός το οποίο δηλώνω ξεκάθαρα», τονίζει ο βουλευτής της ΝΔ και προσθέτει:

“Και όπως δηλώνω ρητά σέβομαι απόλυτα τον σεξουαλικό προσανατολισμό κάθε ανθρώπου. Το επίμαχο σημείο αναφέρεται σε μια συζήτηση για τα πρότυπα. Είμαι 40 χρόνια ειδικός παθολόγος και δεν θα μπορούσα να πω ποτέ ότι η ομοφυλοφιλία είναι ασθένεια. Έχω ψηφίσει και το σύμφωνο συμβίωσης και το νομοσχέδιο για την άρση οποιασδήποτε διάκρισης. Για όλους όσους εξαιτίας της παραπληροφόρησης όχι αθώων δημοσιογραφικών οργάνων εθίγησαν ζητώ συγγνώμη”.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κατηγορεί περισσότερο όσους αναπαρήγαγαν τα όσα είπε παρά ανακαλεί τα όσα είπε και δεν χωρούν παρερμηνείες…

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο και στην εκπομπή “Live News” όπου και δεν ανακάλεσε τη δήλωσή του.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε