Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Perouka_gate: «Ήθελαν να δείξουν ότι κάνω μεγάλη ζωή ενώ ο κόσμος πεινάει»

Perouka_gate: «Ήθελαν να δείξουν ότι κάνω μεγάλη ζωή ενώ ο κόσμος πεινάει»

Το περιστατικό με τους μεταμφιεσμένους δημοσιογράφους, που παρακολουθούσαν τον υπουργό Επικρατείας στη Νέα Υόρκη, σχολίασε ο σύμβουλος επικοινωνίας του Νίκου Παππά, Γιώργος Χριστοφορίδης, μιλώντας το πρωί στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», συσχετίζοντάς το με θέμα της τακτοποίησης του τηλεοπτικού τοπίου.

«Κάποιοι χαλιούνται που επιτέλους μπαίνουν κανόνες, και γι’αυτό έχουμε όλα αυτά τα φαινόμενα, στον πάτο της δημοσιογραφίας» δήλωσε ο κ. Χριστοφορίδης. Όσον αφορά την πλαστογραφία στον επίμαχο λογαριασμό εστιατορίου του ξενοδοχείου, ο σύμβουλος του Ν. Παππά σημείωσε ότι όλο αυτό ήταν ένα ωραίο τεστ, αν σκεφτεί κανείς τι είχαν στο μυαλό τους, «να δείξουν ότι ο σύμβουλος του Παππά έχει πάει στη Νέα Υόρκη και κάνει μεγάλη ζωή ενώ ο κόσμος πεινάει».

«Τα πράγματα δεν είναι τυχαία» συνέχισε ο Γ. Χριστοφορίδης, σχολιάζοντας ότι με καθυστέρηση και εκ των υστέρων αποστασιοποιήθηκαν τα κανάλια από τις πρακτικές των δύο δημοσιογράφων, σημειώνοντας ότι «οι ευθύνες των δημοσιογράφων αλλά και όσων τους έβαλαν να το κάνουν είναι μεγάλες».

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτό έγινε τη στιγμή που στη Νέα Υόρκη βρίσκονται οι μισοί ηγέτες του κόσμου και οι Αμερικανοί είχαν και μία βομβιστική ενέργεια, γεγονός που τους καθιστά πολύ σοβαρούς στην αντιμετώπιση κάποιων ανθρώπων μεταμφιεσμένων να κάνουν πλαστογραφίες, δηλώνοντας μέλη της ελληνικής αποστολής. Οι αμερικανικές Αρχές έχουν πάρει πολύ σοβαρά την υπόθεση» τόνισε και πρόσθεσε ότι αναμένει την έκθεση της αστυνομίας για να δει και ο ίδιος πως θα κινηθεί νομικά για το περιστατικό.

Τέλος, σε σχέση με τα δύο κανάλια που εργάζονταν οι δημοσιογράφοι (Alpha, Star) ο σύμβουλος του υπουργού Επικρατείας, δήλωσε ότι δεν είχαν καμία επικοινωνία μαζί του για το θέμα, σχολιάζοντας ότι τώρα τους αντιμετώπισαν ως «μασκαράδες» ενώ σε άλλη περίπτωση θα ήταν «οι μάχιμοι ρεπόρτερ που αποκάλυψαν τον Χριστοφορίδη, ο οποίος έκανε μεγάλη ζωή στη Νέα Υόρκη».

πηγη: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε