Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Πέταξε τον Τσίπρα στα… σκουπίδια! [pic]

Πέταξε τον Τσίπρα στα… σκουπίδια! [pic]

Όχι κανείς δεν επιτέθηκε στον πρωθυπουργό και επανεκλεγέντα με… συντριπτικό ποσοστό πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος αποφάσισε να κάνει… ανακύκλωση.

Και μάλλον για να τρολάρει τόσο τον εαυτό του όσο και τον Άδωνι Γεωργιάδη, με τον οποίο είχαν “ξεμαλλιαστεί” τόσο μέσω twitter όσο και μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Ε, Tatiana Live για τις αφίσες του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, το πρωί της Δευτέρας (17.10.2106) πήρε μια αφίσα του Αλέξη Τσίπρα και την πέταξε στα σκουπίδια. Στην ανακύκλωση μάλλον.

Έβαλε τον πρωθυπουργό, στην ανακύκλωση. Και αφού πόζαρε χαμογελαστός την ώρα που έβαλε την αφίσα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον μπλε κάδο, ανέβασε και τη φωτογραφία στο twitter, συνοδεύοντάς την και από την εξής λεζάντα: «Για να μη στεναχωριούνται ο @AdonisGeorgiadi & ο @KaminisG βλέποντας τον @atsipras ξεκινήσαμε την ανακύκλωση των αφισών».

Φυσικά, το post δεν έμεινε αναπάντητο και ο Άδωνις Γεωργιάδης του έγραψε: «χαίρομαι που έστω και με καθυστέρηση κατάλαβες που πρέπει να “πετάξουμε” τον @atsipras».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε