Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πεταλωτής για συμμαχίες: «Μη χτυπάμε στο γάμο του Καραγκιόζη»

Πεταλωτής για συμμαχίες: «Μη χτυπάμε στο γάμο του Καραγκιόζη»
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 06.03.2012 | 16:00
Πρώτη δημοσίευση: 06.03.2012 | 16:00

«Η συζήτηση περί συμμαχιών δεν είναι μια συζήτηση ταμπού» είπε ο Γιώργος Πεταλωτής, συντασσόμενος με τον Ανδρέα Λοβέρδο και όσους δεν αποκλείουν τη μετεκλογική συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

«Θα πρέπει να μη χτυπάμε στο γάμο του Καραγκιόζη, αλλά θα πρέπει συγκεκριμένα και μέσα από πολιτικά κριτήρια και πολιτική συζήτηση, να καθορίσουμε και τις τυχόν συμμαχίες μας μετά τις εκλογές.

Δε μπορούμε, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, να σκεφτούμε το τι θα κάνουμε. Θα πρέπει να τα έχουμε ξεκαθαρίσει πιο μπροστά. Η συζήτηση περί συμμαχιών δεν είναι μια συζήτηση ταμπού. Είναι μια πολιτική συζήτηση και φυσικά θα πρέπει να την έχουμε ξεκάθαρη και ως χώρος και ως ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Σε ό,τι αφορά την εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Πεταλωτής εκτίμησε ότι η προσέλευση στην εκλογική διαδικασία θα είναι στοιχειωδώς αξιοπρεπής και πρόσθεσε ότι θα πρέπει όλοι να τοποθετηθούν και στο θέμα των συμμαχιών.

Παράλληλα, χαρακτήρισε θετική την κίνηση με την προμήθεια προϊόντων απευθείας από τους παραγωγούς, υπό την προϋπόθεση όμως ότι δε θα υποκαταστήσει τα καταστήματα τροφίμων.

«Το ότι άρχισε ο κόσμος να αντιμετωπίζει την κρίση με τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, το θεωρώ θετικό, αρκεί να μην ξεφύγουμε (και) να μην υποκαταστήσουμε τα καταστήματα τροφίμων. Οι μεσάζοντες πάντα ήταν ένα ζήτημα, τους οποίους κυνηγάμε σαν φαντάσματα ως ελληνική Πολιτεία και ποτέ δεν τους πιάνουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λοβέρδος: “ναι” και σε προεκλογική συνεργασία ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.

Πάγκαλος: ΠΑΣΟΚ-ΝΔ συζητούν συνεργασία μετά τις εκλογές

Συμφωνία Παπαδήμου-αρχηγών για εκλογές 29 Απριλίου ή 6 Μαϊου


   Διαδώστε αυτό το άρθρο