Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

«Πιο εύκολα θα βγει πρώτο το ΠΑΣΟΚ παρά αυτοδύναμη η ΝΔ»

«Πιο εύκολα θα βγει πρώτο το ΠΑΣΟΚ παρά αυτοδύναμη η ΝΔ»

Η συσπείρωση όσων βρίσκονται στη… δεξαμενή των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ από το 2009 θα κρίνει πολλά εκτιμούν κύκλοι της Ιπποκράτους.

Μετά και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι η αυτοδυναμία είναι μάλλον… ουτοπία, κύκλοι της Ιπποκράτους τονίζουν ότι είναι πιο εύκολο να βγει πρώτο κόμμα στις εκλογές το ΠΑΣΟΚ, παρά να κερδίσει η ΝΔ ποσοστό που θα της δώσει την αυτοδυναμία.

Και θεωρούν ότι αυτό, το να βγει δηλαδή το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα, θα είναι εφικτό αν η συσπείρωση των πολιτών που ψήφισαν το 2009 το κόμμα φτάσει το 50% (από το 30% που είναι τώρα).

Γι’ αυτό και το επόμενο διάστημα έως τις εκλογές, θα δοθεί μεγάλη βάση στους αναποφάσιστους που προέρχονται από τη λεγόμενη «δεξαμενή» του ΠΑΣΟΚ.

«Υπάρχει ορατός ένας κίνδυνος ακυβερνησίας την επόμενη μέρα των εκλογών και αυτό θα πρέπει να το συνειδητοποιήσουν απόλυτα οι πολίτες, αλλά θέλω να επισημάνω ότι στην πραγματικότητα η προεκλογική εκστρατεία σχεδόν ξεκίνησε χθες» δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ η εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Φ. Γεννηματά σχολιάζοντας τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων.

Εκτίμησε πάντως ότι θα υπάρξει αλλαγή της στάσης των πολιτών όσο πλησιάζουν οι εκλογές τονίζοντας ότι «θα υπάρξει αλλαγή, η οποία ήδη έχει αρχίσει και αποτυπώνεται στην ερώτηση, αν θα ψηφίσετε για να τιμωρήσετε, ή αν θα ψηφίσετε για να στηρίξετε μια συγκεκριμένη πορεία την επομένη των εκλογών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι πολίτες επιλέγουν να τους στερήσουν την αυτοδυναμία 

Εξαναγκάστηκε σε παραίτηση ο Συμπιλίδης – Προσωπική ήττα για τον Σαμαρά

Την έβγαλαν από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, πήγε στο ΛΑ.Ο.Σ!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ NEWSIT ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε