Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Πιπιλή: Αποκρουστική η εμφάνιση της Τζολί – Λιγούρια Παππάς, Κουίκ και Γεροβασίλη!

Πιπιλή: Αποκρουστική η εμφάνιση της Τζολί – Λιγούρια Παππάς, Κουίκ και Γεροβασίλη!

Απίστευτη δήλωση από την Φωτεινή Πιπιλή για την διάσημη ηθοποιό και Πρέσβειρα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, αλλά και για τρία κυβερνητικά στελέχη.

Μιλώντας στον Alpha 989 η Φωτεινή Πιπιλή προχώρησε σε μια αδιανόητη επίθεση στην Αντζελίνα Τζολί σχολιάζοντας την επίσκεψή της στο Μέγαρο Μαξίμου:

«Ήταν αποκρουστική η εμφάνιση της Ατζελίνα Τζολί στο Μ. Μαξίμου» είπε η Φωτεινή Πιπιλή, και συνέχισε “στολίζοντας” και τα μέλη της κυβέρνησης: «Με τρία “λιγούρια” στη γωνία να τη χαζεύουν. Η κ. Γεροβασίλη, ο κ. Παππάς, ο κ. Κουϊκ. Αυτό το “καρακιτσιαριό” δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά.»

Επιπλέον η Φωτεινή Πιπιλή δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη «που μας απάλλαξε από Φαήλους». Και συμπλήρωσε: «Όπως πληρώσαμε τον Τ.Μπαλτάκο θα πληρώναμε και τον Φ.Κρανιδιώτη αν δεν τον ξεπέταγε ο Κυρ.Μητσοτάκης».

Η πρώην βουλευτής της ΝΔ τα… έχωσε και στον Πάνο Καμμένο, λέγοντας πως «είναι ένα πολιτικό παιδί, από 26 χρονών το μόνο επάγγελμα που κάνει είναι να είναι Βουλευτής. Συμπαρασύρεται από την πτώση του Αλ.Τσίπρα, η στάση του απέναντι στον Γ. Μουζάλα είναι για να έχει κάτι να παίζει εκτός από τρενάκια. Μετράει τις δυνάμεις του για τις επόμενες εκλογές, προσπαθεί να διασωθεί για να μην τον συμπαρασύρει στην πτώση του ο Αλέξης Τσίπρας.»

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε