Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Πιπιλή μαινόμενη! Να απολυθεί ο Μπαλασόπουλος ως κατάπτυστο παράδειγμα ρουσφετολογικής αναρρίχησης

Πιπιλή μαινόμενη! Να απολυθεί ο Μπαλασόπουλος ως κατάπτυστο παράδειγμα ρουσφετολογικής αναρρίχησης

Επίθεση στον Πρόεδρο της ΠΟΕ – ΟΤΑ, Θέμη Μπαλασόπουλο εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή. Η κα Πιπιλή μιλώντας στον alpha 989, είπε ότι ο πρώτος που πρέπει να απολυθεί είναι ο κ. Μπαλασόπουλος από τους κ. Μητσοτάκη και Μιχελάκη.

Είπε χαρακτηριστικά: “Μπήκε από το παράθυρο, ως εργάτης καθαριότητας, ως κολλητός του δημάρχου Γλυφάδας Θόδωρου Σπονδυλίδη το 1984 και με το σύνηθες ρουσφέτι μεταπήδησε αυτομάτως ως υπεύθυνος του περιοδικού του Δήμου Γλυφάδας και αναρριχήθηκε ως ΠΑΣΚΕ σε όλα τα κλιμάκια”, είπε η κα Πιπιλή.

Και συνέχισε: “Έφτασε σήμερα να υβρίζει απαξιωτικά από την γραφειάρα του τον κ. Καμίνη, που αν μη τι άλλο, ο κ. Καμίνης έχει μια επιστημονική καριέρα αδιαμφισβήτητη”.

Και κατέληξε: “Απαιτώ σεβασμό και την απόλυση του κ. Μπαλασόπουλου, ως κατάπτυστο παράδειγμα ρουσφετιού, οικογενειοκρατείας, δηλαδή όλων αυτών που κατέστρεψαν την τοπική αυτοδιοίκηση.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εισαγγελική παρέμβαση για την επίθεση κατά Καμίνη

Η στιγμή της επίθεσης στον Γιώργο Καμίνη – Πως φυγαδεύτηκε ο δήμαρχος Αθηναίων – «Να σταματήσει ο Μπαλασόπουλος να με στοχοποιεί»

Τα έργα και οι ημέρες του συνδικαλιστή Θ.Μπαλασόπουλου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε