Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Πήρε πίσω ο Καρατζαφέρης την στήριξή του στον Ψωμιάδη!

Πήρε πίσω ο Καρατζαφέρης την στήριξή του στον Ψωμιάδη!

Μια ημέρα μετά το «δημόσιο ευχαριστώ» του νομάρχη Θεσσαλονίκη προς τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ για τη στήριξη στην

υποψηφιότητά του, ο Γ. Καρατζαφέρης, μιλώντας στην εκπομπή του, ανακοίνωσε ότι το κόμμα του δεν θα στηρίξει τελικά τον κ. Ψωμιάδη με το αιτιολογικό ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παρενέβη στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου του υποψήφιου περιφερειάρχη Θεσσαλονίκης «στραπατσάροντας» την έννοια της ανεξαρτήτου υποψηφιότητάς του.

“Θεωρώ ότι η ψυχή των φίλων του ΛΑΟΣ είναι μαζί με τη Μακεδονία. Τα κόμματα λένε και ξελένε. Ο Ψωμιάδης μένει σταθερός σε αξίες, σε αρχές, μένω σταθερός σε αυτό που είπα. Ενώνω και δεν διχάζω”, δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, όταν έμαθε ότι ο Γ. Καρατζαφέρης δεν θα τον στηρίξει στην περιφέρεια. “Μέσα από συμπεριφορές όπως αυτές των τελευταίων ημερών εγώ και οι φίλοι μου νοιώθουμε ακόμα πιο δυνατοί για την τελική νίκη”, υπογράμμισε.

Σε ερώτηση τι μεσολάβησε και χάλασε η συνεργασία με τον κ. Καρατζαφέρη, είπε ότι δεν γνωρίζει και προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται. Όσο για τη σχέση του με τον κ. Καρατζαφέρη επισήμανε : Οι παλιές αγάπες δεν διαγράφονται με μία δήλωση, η αγάπη παραμένει και είναι αμοιβαία.

Σε ερώτηση τι θα κάνει αν ο ΛΑΟΣ κατεβάσει άλλον υποψήφιο στην Κεντρική Μακεδονία ο κ. Ψωμιάδης απάντησε: Η κοινωνία είναι μαζί μας και αυτό το ξέρουμε και η κοινωνία δεν διχάζεται. Σε άλλη ερώτηση αν θεωρεί χτύπημα εις βάρος του την απόφαση του κ. Καρατζαφέρη είπε ότι “45 χρόνια παίζω μπάλα, έχω δεχτεί χειρότερα χτυπήματα”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε