Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Πίσω ολοταχώς από την κυβέρνηση μετά το… «αντάρτικο» της συγκυβέρνησης για τις αποκρατικοποιήσεις

Πίσω ολοταχώς από την κυβέρνηση μετά το… «αντάρτικο» της συγκυβέρνησης για τις αποκρατικοποιήσεις

Μετά τις πιέσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜ.ΑΡ. αλλά και άλλων κομμάτων, ο υφυπουργός Οικονομικών άφησε επίσης ανοικτό το ενδεχόμενο μέχρι την Τρίτη η Κυβέρνηση να διευρύνει τον κατάλογο των δικαιούχων του επιδόματος θέρμανσης.

Ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης παρεμβαίνοντας πριν από λίγο στη συζήτηση στη Βουλή επί του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις, ανακοίνωσε πως μέχρι την Τρίτη που θα διεξαχθεί η ονομαστική ψηφοφορία,
θα επανέλθει με καλύτερη λύση στο θέμα της λήξης της θητείας των προϊσταμένων των ΔΟΥ…, θέμα που είχε θέσει ο Πάρις Κουκουλόπουλος.

«Εγώ δεν ήρθα σε αυτή θέση για να κάνω κομματικά παιχνίδια» είπε ο κ. Μαυραγάνης απαντώντας στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που είχε καταγγείλει πως καταλύεται κάθε έννοια αξιοκρατίας και οι απομακρύνσεις (των προϊσταμένων) επιδιώκεται να γίνονται χωρίς αξιολόγηση, ικανοποιώντας μικροκομματικούς λόγους.
 
«Έχουμε διάθεση να επεκτείνουμε ρύθμιση για επίδομα θέρμανσης…» είπε λακωνικά και πάντως ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για μείωση της τιμής του πετρελαίου κίνησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πανικός στην κυβέρνηση! Την Τρίτη η ονομαστική για τις αποκρατικοποιήσεις μετά το αντάρτικο σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε