Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

“Πλαστή η απόδειξη για πληρωμή υποψηφίου βουλευτή από την ΕΥΠ”

“Πλαστή η απόδειξη για πληρωμή υποψηφίου βουλευτή από την ΕΥΠ”

Με ανακοίνωσή της πριν από λίγη ώρα η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών μιλά για πλαστή απόδειξη

Με σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος” και με βάση ένα έγγραφο-απόδειξη πληρωμής 30.000 ευρώ στον υποψήφιο του κόμματος “Ανεξάρτητοι Έλληνες” στα Ιωάννινα Βασίλη Χήτο κάνει λόγο για πληρωμή του υποψηφίου από τα μυστικά κονδύλια της ΕΥΠ και θέτει θέμα ηθικής και πολιτικής

Πλήρη άγνοια δήλωσε ο Βασίλης Χήτος

Μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι ο Βασίλης Χήτος ανέφερε:
“Δεν μπορούν να χτυπήσουν αλλιώς τον Πάνο Καμμένο και τον χτυπούν με αυτόν τον τρόπο. Δηλώνω πως αν έχω οποιαδήποτε σχέση με μυστικές υπηρεσίες να δημευτεί η περιουσία μου.
Είναι πλαστή η απόδειξη. Η μοναδική φορά που πάτησα το πόδι μου στην ΕΥΠ ήταν προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις για την κριτική που ασκούσα στην ΕΥΠ και βάσει της οποίας έχασα ακόμη και τη δουλειά μου. ”
Όπως είπε μάλιστα ο κ. Χήτος θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΥΠ:

Η χρηματική απόδειξη στην οποία αναφέρεται το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», με τίτλο «Έμμισθος της ΕΥΠ, υποψήφιος Βουλευτής» και κατά την οποία η ΕΥΠ φέρεται να έχει δώσει 30.000 ευρώ στο δημοσιογράφο κ. Βασίλειο Χήτο είναι καθ’ ολοκληρία πλαστή και κατασκευασμένη. Συνακόλουθα δε, το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας διαψεύδεται στο σύνολό του με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.
Εντός της ημέρας, ο Διοικητής της ΕΥΠ, κ. Κωνσταντίνος Μπίκας θα προβεί στις απαιτούμενες νομικές κινήσεις.
Ένα τόσο σοβαρό θέμα όφειλε να είχε διασταυρωθεί από την εφημερίδα, πριν από τη δημοσίευσή του.

Η ανακοίνωση του «Ελεύθερου Τύπου»

Ο Ελεύθερος Τύπος δημοσίευσε σήμερα έγγραφο της ΕΥΠ με σφραγίδες και υπογραφές. Οι εμπλεκόμενοι ισχυρίζονται ότι το έγγραφο είναι πλαστό. Εμείς απαντούμε ότι η Δικαιοσύνη και η επιστήμη έχουν απεριόριστες δυνατότητες να εξετάσουν την αυθεντικότητα του εγγράφου. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού.

Διαβάστε επίσης:
Π.Καμμένος: “Ο Καρατζαφέρης είναι ο Σαμαράς του σήμερα”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε