Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ποιές περιφέρειες και ποιοί δήμοι θα μας ξενυχτήσουν το βράδυ της Κυριακής – ‘Ολες οι τελευταίες εκτιμήσεις των επιτελείων

– Ντέρμπι και η Θεσσαλονίκη;
– Ποιός έχει τον πρώτο λόγο στην Περιφέρεια Αττικής
– Το ντέρμπι του Μωριά – Τατούλης – Δράκος θα πάνε ψήφο – ψήφο
– Μεγάλος ρυθμιστής η συμμετοχή

‘Οσο περνούν οι ώρες τα μηνύματα στα επιτελεία των δυο μεγάλων κομμάτων δίνουν και παίρνουν. Σε μεγάλους δήμους και περιφέρειες συγκεντρώνουν δηλώσεις υποστήριξης στους υποψηφίους τους από αποτυχόντες του πρώτου γύρου οι οποίοι κάνουν πολιτικά “παζάρια” μέχρι την τελευταία στιγμή.

upd Δήμος Θεσσαλονίκης

Στη Θεσσαλονίκη  ενώ φαινόταν σαφές προβάδισμα του Κώστα Γκιουλέκα στην Θεσσαλονίκη, οι τελευταίες εκτιμησεις κάνουν λόγο για μάχη στήθος με στήθος.
H ΝΔ δίνει σκληρή μάχη να κρατήσει τον δήμο με τον κ. Κ. Γκιουλέκα (χθες στηρίχθηκε επίσημα από τον απερχόμενο δήμαρχο κ. Β. Παπαγεωργόπουλο ) που δέχεται πίεση από τον κ. Ι. Μπουτάρη, ο οποίος βάλλεται όμως και από τους εκκλησιαστικούς παράγοντες και από τον ΛΑΟΣ.

Δήμος Αθήνας

O Νικήτας Κακλαμάνης κατάλαβε από το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου οτι η δεύτερη τετραετία δεν θα είναι εύκολη κατάκτηση. ‘Οπως λένε από τη ΝΔ τα μηνύματα που παίρνουν είναι οτι τελικά η διεκδίκηση του δήμου Αθηναίων θα εξελιχθεί σε ντέρμπι αλλά δηλώνουν βέβαιοι για την τελική επικράτηση του νυν δημάρχου.
Ολα βέβαια λένε άνθρωποι που γνωρίζουν τα εκλογικά θα εξαρτηθούν και από την συμμετοχή των εκλογέων.

Περιφέρεια Αττικής

Εδώ, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις φαίνεται ο Γιάννης Σγουρός να έχει τον πρώτο λόγο. Ωστόσο από το επιτελείο Κικίλια υποστηρίζουν οτι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Κι εδώ όμως σε αυτή την τεράστια περιφέρεια ρυθμιστής θα είναι η συμμετοχή.

Δήμος Πειραιά

Οι συμμαχίες δίνουν και παίρνουν στο πρώτο λιμάνι της χώρας. Η πόλωση είναι μεγάλη και θεωρείται βέβαιο οτι και αυτή η μονομαχία θα μας βρεί να μετράμε ψήφο – ψήφο την διαφορά των κ.κ. Μίχα και Μιχαλολιάκου.

Περιφέρεια  Πελοποννήσου

Κι εδώ κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα προς τα που γέρνει η πλάστιγγα. Η Πελοπόννησος λένε από τη ΝΔ θα μπει σίγουρα στις περδισμένες περιφέρειες και το αιτιολογούν από το γεγονός οτι τις τελευταίες ώρες έχουν γίνει συμμαχίες της τελευταίας στιγμής. Φέρνουν ως παράδειγμα την στήριξη του πρωην Νομάρχη Αργολίδας Δημήτρη Σαραβάκου στον κ.Δράκο, ενω στον α γυρο ήταν με τον Πέτρο Τατούλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποχώρησε ο Δ. Σαραβάκος με αιχμές κατά του Τατούλη

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες – Περιφέρειες: που προηγείται το ΠΑΣΟΚ που η ΝΔ – Τι θα γίνει στους μεγάλους δήμους

Πώς θα ψηφίσουμε στον δεύτερο γύρο

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε