Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Ποιοι έκλεψαν τα βλέμματα στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Οι λαμπερές παρουσίες και τα χαμόγελα κυριάρχησαν στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που ορκίστηκε με πολιτικό όρκο την Τρίτη, κράτησε σταθερή… γραμμή και επέλεξε να μη φορέσει γραβάτα, ενώ ένα μαντήλι κοσμούσε το πέτο του.

Το συγκεκριμένο look ακολούθησαν και αρκετοί άλλοι υπουργοί, μεταξύ των οποίων και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο υπουργός Επικρατείας για τον συντονισμό κυβερνητικού έργου Αλέκος Φλαμπουράρης, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσκαλώτος και ο υπουργός παραγωγικής ανασυγκρότησης, περιβάλλοντος και ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης.

Σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος επέλεξε να φορέσει γραβάτα, αλλά τα βλέμματα μαγνήτισε με την εντυπωσιακή παρουσία της η σύζυγός του Τζούλη Καμμένου.

Από τα 31 στελέχη που ορκίστηκαν με πολιτικό και τα 12 με θρησκευτικό όρκο, η Θεοδώρα Τζάκρη, υφυπουργός αρμόδια για θέματα Βιομηχανίας, ήταν αυτή που μαγνήτισε τα βλέμματα. Με μπλε μίντι φόρεμα και εντυπωσιακές ψηλοτάκουνες γόβες ήταν από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες μεταξύ των 7 γυναικών που ανέλαβαν καθήκοντα στη νέα κυβέρνηση.

Έχοντας για χρόνια διαπρέψει ως μοντέλο, η αναπληρωτής υπουργός για θέματα Τουρισμού επέλεξε ένα κομψό σύνολο και δεν παρέλειψε να ποζάρει στους φωτογράφους και τις κάμερες τη στιγμή που έβαζε την υπογραφή της.

Στην ορκωμοσία ξεχώρισαν για άλλη μια φορά οι τσολιάδες, με τον πρωθυπουργό να συζητά με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και όλους τους υπουργούς μετά την ορκωμοσία τους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε