Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ποιοι και πότε θα τους τα… ψάλλουν

Παραδοσιακά κάθε χρόνο χορευτικοί σύλλογοι, χορωδίες και απλοί σύλλογοι τα ψέλνουν στους πολιτικούς.

Στις 8 π.μ. στην έδρα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ τα κάλαντα έψαλλε στην γενική γραμματέα του κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα, η Πανηπειρωτική Συνοσμοσπονδία Ελλάδας με τη Χορωδία για τη Παραδοσιακή Μουσική.

Στις 9:30 π.μ. έως τις 12:15 το μεσημέρι στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης, ο νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης θα δεχθεί συλλόγους, οργανώσεις και σχολεία για να ψάλλουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και να ανταλλάξουν ευχές.Τα κάλαντα θα τραγουδήσουν, η Ενωση Βαβδινών Θεσσαλονίκης, το 3ο ΚΑΠΗ Κουλέ Καφέ, η Χορωδία Κυριών Ιερού Ναού Αναλήψεως του Κυρίου, η Αδελφότητα Προκοπιέων Μακεδονίας-Θράκης “Όσιος Ιωάννης ο Ρώσσος”, η Κυπριακή Εστία Βορείου Ελλάδος, το Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου, η Φιλαρμονική του Δήμου Λαχανά, η Χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Αμπελοκήπων, το Λύκειο Ελληνίδων, η Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης, η Φιλαρμονική της Αστυνομίας και η Χορωδία Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέα Περιστεράς.

Στις 10 π.μ. τα κάλαντα στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη, θα ψάλλει η Χορωδία της Πανηπειρωτικής Συνοσμοσπονδίας Ελλάδας.

Στις 10 π.μ. στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ (Ιπποκράτους 22) τα κάλαντα στον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος, Μιχάλη Καρχιμάκη, θα ψάλλει ο Σύλλογος Κεφαλλονιτών Αργυρούπολης και Νοτίων Προαστίων.

Στις 10:30 π.μ. επίσκεψη στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη θα πραγματοποιήσει ο Ομιλος Βρακοφόρων Κρήτης, που θα δώσει το δικό του πατροπαράδοτο κρητικό στίγμα στη μεγάλη γιορτή της χριστιανοσύνης.

Στις 11 π.μ. στα γραφεία του Συνασπισμού (Πλατεία Ελευθερίας 1), τα κάλαντα θα ψάλλουν στον προέδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, τα μέλη της Πανποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Στις 11:30 π.μ. στο υπουργείο Οικονομικών (Νίκης 5-7) τα κάλαντα στον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, θα ψάλλει ομάδα των Special Olympics.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε