Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ποιος αποκαλεί τον Αλέξη Τσίπρα “γλυκιά φατσούλα”;

Ποιος αποκαλεί τον Αλέξη Τσίπρα “γλυκιά φατσούλα”;

Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό. Για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη πρόκειται που μετά τον χαρακτηρισμό “ο χαρούμενος” είχε ακόμη έναν για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Τον αποκάλεσε “γλυκιά φατσούλα”!

Από την περασμένη Κυριακή όταν ανέλαβε την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας μετά την παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει… “γράψει” με τις ατάκες του για τον Αλέξη Τσίπρα.

Πρώτα είπε πως δεν τον εμπιστεύεται και πως όταν θα συναντηθεί κατ’ ιδίαν μαζί του θα έχει κασετοφωνάκι και δυο… συνεργάτες του για μάρτυρες. Μετά τον αποκάλεσε “ο χαρούμενος” γιατί ο πρωθυπουργός βγήκε χαμογελαστός από την τελευταία, κρίσιμη, Σύνοδο Κορυφής για την Ελλάδα. Κατά βάθος, όμως, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης πολύ συμπαθεί τον Αλέξη Τσίπρα.

Όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης, ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ λέει για τον πρωθυπουργό πως αν αφαιρέσεις τον πολιτικό του λόγο και τις πολιτικές του πράξεις, ο Τσίπρας είναι ένας συμπαθής άνθρωπος, χαμογελάει συνέχεια. “Τον συμπαθώ έτσι κι αλλιώς. Έχει συν τοις άλλοις μια γλυκιά… φατσούλα», συμπληρώνει.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε