Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ποιός δεν ήθελε να πιεί τον τρικομματικό “πρωϊνό καφέ”

Ποιός δεν ήθελε να πιεί τον τρικομματικό “πρωϊνό καφέ”

Ούτε για… «καφέ» δεν μπορούν να συνεννοηθούν τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση Σαμαρά, καθώς η προσπάθεια του Μεγάρου Μαξίμου για επικοινωνιακό συντονισμό και όχι μόνο ναυάγησε πριν καν πάρει σάρκα και οστά.

Οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ Φώφη Γεννηματά και Ανδρέας Παπαδόπουλος στην πρώτη και τελευταία συνάντηση που έγινε του «τρικομματικού πρωϊνού καφέ», από την κυβέρνηση μετείχαν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου και ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης, εξέφρασαν έντονο σκεπτικισμό και επιφυλάξεις για τη λειτουργία του σχήματος με αποτέλεσμα να παγώσει η σχετική πρωτοβουλία.

Ιδιαίτερα επιφυλακτική σύμφωνα με πληροφορίες ήταν η ΔΗΜΑΡ με αφορμή και τα όσα συνέβησαν με το «βίντεο Διαμαντόπουλου» και τον χειρισμό της κυβέρνησης, ενώ παράλληλα ο εκπρόσωπος της φέρεται να εξέφρασε έντονη διαφωνία στο πως αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας «η αντιπαράθεση ΝΔ -ΣΥΡΙΖΑ να μην είναι αντιπαράθεση κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ».

Το ΠΑΣΟΚ από την πλευρά του υποστήριξε ότι ένα τέτοιο όργανο θα πρέπει να εκφράζει συνολικά την κυβέρνηση και όχι να χαράσσει τη επικοινωνιακή πολιτική του Μεγάρου Μαξίμου ή της ΝΔ.

Τούτων δοθέντων λοιπόν ο τρικομματικός «πρωϊνός καφές» παραπέμπεται στο μέλλον εάν και εφόσον Μαξίμου, Ιπποκράτους και Αγίου Κωνσταντίνου καταφέρουν να ξεπεράσουν την καχυποψία που κυριαρχεί στις σχέσεις τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κεδίκογλου για συνέντευξη Τσίπρα: Είναι πολιτικός τυχοδιώκτης!

Huffington Post για Ελλάδα: Πόσος χρόνος μένει μέχρι την Χούντα;

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε