Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 29 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ποιός θεωρεί τον Κ. Καραμανλή εφεδρεία για τη χώρα

Ποιός θεωρεί τον Κ. Καραμανλή εφεδρεία για τη χώρα
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 04.09.2011 | 16:53
Πρώτη δημοσίευση: 04.09.2011 | 16:53

"Όταν όλα μοιάζουν στη χώρα χαμένα, το να παραμένουν ζωντανά κάποια πολιτικά ονόματα ίσως έχει μεγάλη σημασία για την ίδια τη χώρα. Θεωρώ ότι ο Κώστας Καραμανλής είναι εφεδρεία για τη χώρα", ανέφερε.

Εφεδρεία για τη χώρα θεωρεί τον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ο βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γ. Κοντογιάννης. Σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό Flash, είπε πως ο κ. Καραμανλής είναι πολιτική εφεδρεία για τη χώρα και ότι η πορεία των πολιτικών πραγμάτων στην Ελλάδα έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δικαιώνει πρόσωπα που κατά καιρούς αδικήθηκαν.

Αίσθηση προκαλεί όμως και η απάντησή του για το θέμα των υποκλοπών καθώς επίσης υπερασπίστηκε τον Κώστα Καραμανλή διατυπώνοντας όμως παράλληλα σειρά ερωτημάτων με αιχμές για τη σκοπιμότητα των υπευθύνων αλλά και πολιτικών προσώπων χωρίς να τα κατονομάσει.

"Καλό είναι να σκεφτούμε πότε ξεκίνησαν οι υποκλοπές. Έχουν σχέση με την πολιτική των αγωγών και το οικονομικό άνοιγμα προς τη Ρωσία, για τη ματαίωση του οποίου έδιναν διαβεβαιώσεις στον αμερικανό πρέσβη Έλληνες πολιτικοί που φιλοδοξούν να κυβερνήσουν την Ελλάδα; Έχουν σχέση μήπως με την έναρξη της πορείας του βέτο στο Βουκουρέστι για το θέμα των Σκοπίων;", αναρωτήθηκε.   Διαδώστε αυτό το άρθρο