Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πολάκης: Κυρία Τσικρίκα, να κοιτάξετε στα μάτια τον Κοντομηνά…

Πολάκης: Κυρία Τσικρίκα, να κοιτάξετε στα μάτια τον Κοντομηνά…

Ασταμάτητος ο Παύλος Πολάκης, συνεχίζει τις αναρτήσεις για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών και για δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων ημερών απευθύνεται προσωπικά στη δημοσιογράφο του Alpha Ευαγγελία Τσικρίκα. Και την καλεί να κάνει την ερώτηση που έκανε στον πρωθυπουργό κατά τη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ, στον ιδιοκτήτη του καναλιού όπου εργάζεται, Δημήτρη Κοντομηνά!

«Επειδή η αντιπαράθεση συνεχίζεται» είναι ο τίτλος της ανάρτησης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Προτείνει στη γνωστή δημοσιογράφο «να κοιτάξετε τον εργοδότη σας στα μάτια και να τον ρωτήσετε…».

Και όχι μόνο υποδεικνύει τι πρέπει να ρωτήσει η Ευαγγελία Τσικρίνα τον Δημήτρη Κοντομηνά αλλά και τι πρέπει να κάνει ο ιδιοκτήτης του Alpha…

Υποδεικνύει λοιπόν ο Παύλος Πολάκης:

1) Αν όντως ήθελε να δώσει τα 61 εκατομμύρια γιατί στην πρώτη άδεια αποχώρησε από τα 20, στη δεύτερη από τα 30 και στην τρίτη από τα 50, από τη στιγμή που ο σταθμός του ήταν τόσο υγιής και κερδοφόρος;

2) Γιατί δεν έρχεται σε συμφωνία με κάποιον από τους νέους αδειούχους που δεν διαθέτουν υποδομές και προσωπικό ώστε να αξιοποιήσει τα αντίστοιχα του ΑΛΦΑ και να διαφυλαχτούν οι θέσεις εργασίας ειδικά της πλειοψηφίας των χαμηλόμισθων δημοσιογράφων, τεχνικών, διοικητικών κλπ του σταθμού σας.
Υπάρχει αντίστοιχο παράδειγμα, που με μεγάλη προσπάθεια από την κυβέρνηση ΕΓΙΝΕ, με τη διάσωση 14000 θέσεων εργασίας των σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος όπου ο τελευταίος παρέδωσε τα κλειδιά στον ανταγωνιστή του, τον Σκλαβενίτη;;

3) ΓΙΑΤΙ ΤΑΥΤΙΖΕΙ την σωτηρία των θέσεων εργασίας, με την παραμονή στην ιδιοκτησία της άδειας του ΙΔΙΟΥ, ο οποίος την κατείχε τόσα χρόνια παράνομα, χωρίς άδεια, χωρίς να πληρώσει για αυτήν ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ που αναγνώρισε και συμμετείχε, κάποιος άλλος προσέφερε περισσότερα χρήματα και την πήρε;;;».

Και αφού κάνει τις υποδείξεις του προς πάσα κατεύθυνση, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας καλεί την Ευαγγελία Τσικρίκα να… καταλάβει πως «αυτή η κυβέρνηση ενδιαφέρεται αφενός να μπει ΤΕΛΟΣ στο καθεστώς της ανομίας και του τριγώνου της διαπλοκής και θα το πάει μέχρι το ΤΕΛΟΣ…και αφετέρου ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΕΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε