Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Πολάκης reloaded! «Πάρτε φόρα” και… “σηκώστε σκόνη τώρα”

Πολάκης reloaded! «Πάρτε φόρα” και… “σηκώστε σκόνη τώρα”

Όχι που θα άφηνε ασχολίαστη την απόφαση του Eurogroup ο Παύλος Πολάκης. Όχι που δεν θα σχολίαζε μέσω Facebook τις εξελίξεις από το Λουξεμβούργο και δεν θα έβαζε στο στόχαστρο πολιτικούς αντιπάλους και δημοσιογράφους.

Μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, με δυο αναρτήσεις, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αρχικά κάλεσε την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, τον Σόιμπλε και τους… παπαγάλους να… πάρουν φόρα…

Δείτε το σχετικό post εδώ

«Αδωνι -κυριακο -Σόιμπλε -παπαγάλοι
Και τωρα -πάρτε ΦΟΡΑ !!!!!!!!
Σύντομα και λεπτομερειες μετα
Πλεονάσματα έως 2%, τελος προγράμματος 2018, επιμήκυνση δανείων και προσαρμογή επιτοκίων με ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!!!!!!, Αναπτυξιακη τράπεζα, εγγύηση ευρωζώνης για ΕΞΟΔΟ της Ελλάδας στις αγορές και βεβαια εκταμίευση μεγαλύτερης δόσης τωρα 8,5 δις ευρω».

Και στη συνέχεια τα έβαλε με τους δημοσιογράφους, που ήπιαν τ’ αμίλητο νερό, που είχαν οργιάσει αλλά μετά το Eurogroup τους… μάζεψαν οι καναλάρχες για να τους πουν τι να γράψουν. «Σηκώστε σκόνη τώρα… Απ’ την κατρακύλα που θα πάθετε τα επόμενα δυο χρόνια», καταλήγει η ανάρτηση.

Δείτε το δεύτερο post

«Εκαμπουριασανε, εκουκουβίσανε, θρούψανε σα το λαγό, κι ήπιαν τ’ αμίλητο νερό, όλα τα κατσαντρακια των ΜΜΕ που ειχαν οργιάσει τις προηγούμενες μέρες με άρθρα χαους, ψέμματος, αποτυχίας, λάσπης, λιβανίσματος στο Σόιμπλε.
Τους εχουν μαζέψει οι καναλάρχες σε ακτιφ απόψε για το τι θα πουν και θα γράψουν αυριο. ΜΟΝΟ ΑΠ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΡΑ !!!!!
…..σηκώστε σκόνη τωρα……Απ την κατρακύλα που θα πάθετε τα επόμενα δυο χρονια ….».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε