Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Πόλεμος” δηλώσεων για την επίθεση στη Βουλή

Απο την επίθεση στη Βουλή. ΦΩΤO EUROKINISSI
Απο την επίθεση στη Βουλή. ΦΩΤO EUROKINISSI

Σκληρή αντιπαράθεση ΠΑΣΟΚ- ΝΔ με αφορμή την έκρηξη βόμβας έξω απο το Κοινοβούλιο.

Ο Εκπρόσωπος της Ν.Δ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κατά της ΝΔ είπε οτι μετά τις δηλώσεις του Μ. Χρυσοχοϊδη, που εξεπέλυσε επίθεση κατα της ΝΔ, ” ζητάμε απο τον Πρωθυπουργό να κάνει αυστηρές συστάσεις στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ώστε να μην σπαταλάει τις δυνάμεις του σε πολλά λόγια, σε επικοινωνιακές στρατηγικές για προσωπική κατανάλωση και σε επιθέσεις κατά της αντιπολίτευσης, αλλά να προχωρήσει στην παραγωγή συγκεκριμένου έργου για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και του κοινού εγκλήματος”.

Απαντώντας σε αυτή τη δήλωση ο κ. Χρυσοχοϊδης είπε: «Ο κ. Παναγιωτόπουλος υπήρξε επίλεκτο μέλος των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας της τελευταίας πενταετίας, των πλέον άπρακτων που γνώρισε ποτέ ο τόπος. 
Αυτές οι κυβερνήσεις καταδικάστηκαν ηχηρά από τη λαϊκή εντολή της 4ης Οκτωβρίου. Η ευκολία με την οποία, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, καταλογίζει απραξία στους πολιτικούς του αντιπάλους, αν δεν υποκρύπτει μίζερες μικροκομματικές σκοπιμότητες, υποδηλώνει υποκρισία». 

Σε ανταπάντηση του εκπροσώπου της Ν.Δ προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος είπε: «Είναι προφανές ότι ο κ. Μιχ. Χρυσοχοΐδης έχει χάσει την ψυχραιμία του. Τον καλούμε να μην αναλώνεται σε άστοχες προσωπικές επιθέσεις. Ο ίδιος έχει πολλή δουλειά να κάνει…»

Το βράδυ του Σαββάτου, μετά την έκρηξη, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, απαντώντας στον Πάνο Παναγιωτόπουλο είπε: “Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας θα έπρεπε να γνωρίζει αυτό που γνωρίζουν όλοι οι πολίτες. Ότι δηλαδή το κόμμα του με τον καταστροφικό τρόπο που κυβέρνησε, παρέδωσε τη χώρα στα όρια της κατάρρευσης, με νευραλγικές υπηρεσίες του κράτους σχεδόν διαλυμένες. Γι’ αυτό κι οφείλει να είναι προσεκτικότερος στην κριτική του, αφήνοντας στην άκρη μίζερες μικροκομματικές σκοπιμότητες. Η σημερινή Κυβέρνηση έχει και το όραμα και το πρόγραμμα και τη βούληση να εγγυηθεί την προστασία του πολίτη”.

Είχε προηγηθεί η δήλωση του κ. Παναγιωτόπουλου ο οποίος είπε για τον κ. Χρυσοχοϊδη: “ήρθε η ώρα να  αφήσει τα λόγια και να περάσει στα έργα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα ξένα ΜΜΕ για την επίθεση
Οι τρομοκράτες έφτασαν στη Βουλή

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε