Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πόλεμος στο twitter! Με τον Αλέξη Τσίπρα και τους δημοσιογράφους της ΝΕΤ τα έβαλε ο διευθυντής του γρ.Τύπου του Σαμαρά

Πόλεμος στο twitter! Με τον Αλέξη Τσίπρα και τους δημοσιογράφους της ΝΕΤ τα έβαλε ο διευθυντής του γρ.Τύπου του Σαμαρά

– Τι απάντησε πάλι μέσω twitter από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπαδημούλης
– Ο κ.Μουρούτης έγραψε: “Πρωινή Ενημέρωση και Κούλογλου, πρέπει να διδάσκονται στις σχολές δημοσιογραφίας για την διεισδητικότητα των ερωτήσεών τους…”.
– “Λυπούμαι την δημοσιογράφο της ΝΕΤ, που δεν της επιτρέπει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να του υποβάλει ερώτηση…Δέκα λεπτά αμίλητη είναι… “
– Είναι η δεύτερη φορά σε λιγότερο από ένα μήνα που ο κ.Μουρούτης εξαπολύει επίθεση εναντίον δημοσιογράφων της ΕΡΤ

Ο πόλεμος στο twitter καλά κρατεί. Πολιτικές κόντρες έχουν μεταφερθεί εκεί και καθημερινά γράφονται ατάκες απείρου κάλλους.

Για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης, επιτίθεται μέσω twitter σε δημοσιογράφους της δημόσιας τηλεόρασης αλλά και στον Αλέξη Τσίπρα.

Την ώρα που η συνέντευξη ήταν σε εξέλιξη, ο κ.Μουρούτης σχολίαζε με σκληρά λόγια στο Twitter.

Αφορμή στάθηκαν οι καταγγελίες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην εκπομπή Πρωϊνή Ενημέρωση της ΝΕΤ, για προσλήψεις Μεσσηνίων όταν ήταν υπουργός Πολιτισμού ο κ.Σαμαράς στο Μουσείο της Ακρόπολης.

“Ο κ. Τσίπρας, αντί να απολογείται για τους εκβιασμούς του κ. Φωτόπουλου, αναμυρηκάζει τα ψεματάκια του περί Μεσσηνίων στο μουσείο Ακρόπολης”, έγραψε ο κ. Μουρούτης.

Και συνέχισε:

“Ας ρωτήσει ο κ. Τσίπρας τους αριστερούληδες που καταλαμβάνουν τον βράχο της Ακρόπολης και τους αρχαιολογικούς χώρους για τη σχέση τους με ΣΥΡΙΖΑ”.

Μετά ήρθε η σειρά των δημοσιογράφων:

“Πρωινή Ενημέρωση και Κούλογλου, πρέπει να διδάσκονται στις σχολές δημοσιογραφίας για την διεισδητικότητα των ερωτήσεών τους…”.

Και:
“Λυπούμαι την δημοσιογράφο της ΝΕΤ, που δεν της επιτρέπει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να του υποβάλει ερώτηση…Δέκα λεπτά αμίλητη είναι… “

Στα όσα έγραφε ο κ.Μουρούτης στο twitter απάντησε η Δημήτρης Παπαδημούλης:

“Όταν ο υπεύθυνος του γρ. Τυπου του Πρωθυπουργού κ. Μουρουτης, στιγματίζει και απειλεί δημοσιογράφους της δημόσιας τηλεόρασης, εκτελεί εντολές;”

Στις 20/06 ο κ.Μουρούτης είχε “ξαναχτυπήσει” μέσω twitter γράφοντας:

“Τα πρώην πράσινα και νυν ροζ παπαγαλάκια της ΕΡΤ δίνουν τις τελευταίες παραστάσεις τους”.

Ουσιαστικά, εξαπέλυσε επίθεση στους δημοσιογράφους της ΝΕΤ που βρίσκονταν στα στούντιο της δημόσιας τηλεόρασης και στις απευθείας συνδέσεις με τα σημεία που βρίσκονται σε εξέλιξη τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τσίπρας: “Ο Νικολόπουλος ξεμπρόστιασε τον Σαμαρά και τους άλλους δύο”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε