Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πολιτικό μνημόσυνο στην Βουλή για τον Βαγγέλη Μπασιάκο [pics]

Μια λευκή ανθοδέσμη στο έδρανο που καθόταν ο Ευάγγελος Μπασιάκος
Μια λευκή ανθοδέσμη στο έδρανο που καθόταν ο Ευάγγελος Μπασιάκος

Πολιτικό μνημόσυνο στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων για τον Βαγγέλη Μπασιάκο που έφυγε πολύ πρόωρα και ξαφνικά από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή και ενός λεπτού σιγή.

Για τον Βοιωτό πολιτικό της ΝΔ, που διακρίθηκε για την ιδεολογική του συνέπεια, το ήθος και τον πολιτικό πολιτισμό μίλησαν εκ μέρους της κυβέρνησης ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης, ο γραμματέας της ΚΟ Κωνσταντίνος Τσιάρας, η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, εκ μέρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρούλης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Κωνσταντίνος Κατσίκης, ο γραμματέας της ΚΟ της ΕΚ Μάριος Γεωργιάδης και ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης.

Στα έδρανα των αξιωματούχων της Ολομέλειας παρούσα η σύζυγος του εκλιπόντος και οι οικείοι του.


 

Ορκίσθηκε βουλευτής ο Ανδρέας Κουτσούμπας

Ορκίσθηκε βουλευτής Βοιωτίας της ΝΔ ο Ανδρέας Κουτσούμπας στην θέση του εκλιπόντος Βαγγέλη Μπασιάκου.

Ο Ανδρέας Κουτσούμπας ήταν ο πρώτος επιλαχών στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Βοιωτία και δεν είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί στα έδρανα της Βουλής.

Ο Ανδρέας Κουτσούμπας γεννήθηκε στη Λιβαδειά το 1959. Είναι παντρεμένος με τη δικηγόρο Γαριφαλιά Μίχα και πατέρας δυο αγοριών του Βασίλη και του Χαράλαμπου. Είναι δικηγόρος στο Πρωτοδικείο της Λιβαδειάς. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά ως βουλευτής το 2004 με τη Νέα Δημοκρατία.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε