Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πολύ καλή η γενική κατάσταση της υγείας του Α. Λοβέρδου

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Από… πρώτο χέρι διαπίστωσε τις ελλείψεις και τα προβλήματα του Ε.Σ.Υ. o υπουργός που άλλαξε τρία νοσοκομεία μέχρι να καταλήξει στην Αθήνα για νοσηλεία.

Ευτυχώς όλα δείχνουν πως το πρόβλημα της υγείας του δεν είναι σοβαρό. Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, η γενική κατάσταση της υγείας του υπουργού είναι πολύ καλή. Με τον Ανδρέα Λοβέρδο επικοινώθηκε και ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του.

«Ο κλινικοεργαστηριακός έλεγχος που διενεργήθηκε στο ΝΙΜΤΣ έδειξε φλεγμονώδη νόσο στη σύστοιχο περιοχή. Η γενική κατάσταση του ασθενούς είναι πολύ καλή και ως εκ τούτου αντιμετωπίζεται με συντηρητική αγωγή» καταλήγει το ιατρικό ανακοινωθέν.

Με δήλωση του ο κ. Λοβέρδος ευχαριστεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομείων Βέροιας, Νάουσας και Ν.Ι.Μ.Τ.Σ., καθώς και όσους επικοινώνησαν μαζί του.

Χθες το απόγευμα ο υπουργός ένιωσε δυσφορία και έντονους πόνους στην κοιλιά. Ο κ. Λοβέρδος βρισκόταν για ολιγοήμερες διακοπές στο χωριό της γυναίκας του στην Ημαθία.

Όταν οι πόνοι έγιναν ανυπόφοροι αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο της Βέροιας για εξετάσεις.
Εκεί οι γιατροί θεώρησαν πως ήταν καλό να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία, ωστόσο ο αξονικός τομογράφος του νοσοκομείου δεν λειτουργούσε.
Ο κ. Λοβέρδος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας για να κάνει την αξονική και στη συνέχεια επέστρεψε στη Βέροια όπου όμως οι γιατροί του συνέστησαν να επιστρέψει στην Αθήνα για καλύτερη θεραπεία…
Ευτυχώς, όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς του ΝΙΜΤΣ, ο υπουργός υποφέρει από μια απλή φλεγμονή στην κοιλιακή χώρα η οποία ήδη έχει υποχωρήσει και δεν πρόκειται να τον ταλαιπωρήσει για πολύ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε