Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Πόντιος Πιλάτος η Κομισιόν για μειώσεις μισθών και κούρεμα

Πόντιος Πιλάτος η Κομισιόν για μειώσεις μισθών και κούρεμα

Ο εκπρόσωπος της Επιτροπής δήλωσε διπλωματικά πως τις μειώσεις θα τις συζητήσει η τρόικα με την ελληνική κυβέρνηση.

Ο Αμαντέου Αλταφάζ, εκπρόσωπος της Κομισιόν όταν ρωτήθηκε για τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα και για το κατά πόσο θα πρέπει να υπάρξει μείωση του κατώτατου μισθού στην Ελλάδα, αρνήθηκε ουσιαστικά να απαντήσει πετώντας το μπαλλάκι στην Αθήνα.

”Τα θέματα αυτά θα εξεταστούν στις συζητήσεις με τις ελληνικές αρχές κατά την επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα” δήλωσε και μετά αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις για το κόυρεμα του ελληνικού χρέους ”την ευθύνη για τις διαπραγματεύσεις και την επίτευξη συμφωνίας με τους εκπροσώπους του ιδιωτικού τομέα έχουν οι ελληνικές αρχές”.

Κατά τον Αλταφάζ αρμοδιότητα της Επιτροπής είναι να εξετάσει και να διασφαλίσει ότι η όποια συμφωνία επιτευχθεί θα πληροί τους όρους της λύσης που αποφασίστηκε στις 26 Οκτωβρίου, ενώ εξέφρασε την ελπίδα να υπάρξει συμφωνία το συντομότερο δυνατόν.

Ούτε όροι ούτε ημερομηνία υπάρχει για την επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα

Δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι όροι για την επιστροφή του κλιμακίου της τρόικας στην Αθήνα, δήλωσε επίσης ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν.
Μάλιστα τόνισε ακόμη ότι δεν έχει οριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία για την επανάληψη των συνομιλιών με τις ελληνικές αρχές.
Διαβάστε επίσης :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε