Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πορεία στο κέντρο ενάντια στα νέα μέτρα από το ΠΑΜΕ [pics,vid]

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η κυβέρνηση μπορεί να εμφανίζεται ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα του Eurogroup, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τα σωματεία, τις ομοσπονδίες και τα Εργατικά Κέντρα που συσπειρώνονται στο Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο.

Το ΠΑΜΕ προχώρησε σε συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο της Αθήνας, ενάντια στα νέα μέτρα όπως η μείωση του αφορολόγητου και το νέο “μαχαίρι” στις συντάξεις, για τα οποία δεσμεύτηκε η ελληνική κυβέρνηση στο πρόσφατο Eurogroup.

Στη συγκέντρωση πήραν μέρος περίπου 4.000 άτομα, ενώ μαζί τους πορεύτηκε και ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος δήλωσε:

“Την ώρα που η κυβέρνηση γράφει, σκηνοθετεί και παίζει ταυτόχρονα σε αυτό το νέο επεισόδιο του σίριαλ – του χιλιοπαιγμένου σίριαλ – εξαπάτησης του ελληνικού λαού, εμείς βρισκόμαστε εδώ, στον αγώνα, μπροστά με την εργατική τάξη, το υπόλοιπο λαϊκό κίνημα για να βροντοφωνάξουμε δεν πάει άλλο, δεν αντέχει ο λαός μας νέα μέτρα ενάντια στο εισόδημά του, ενάντια στην ίδια τη ζωή τη δικιά του και των παιδιών του. Εδώ βρίσκεται η ελπίδα, στον αγώνα, στην πάλη, σε συμπόρευση με το ΚΚΕ για να μπορέσει να ανοίξει ένας καλύτερος δρόμος για εμάς, για τα παιδιά μας, για το σύνολο του ελληνικού λαού.”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε